Professional Agile Leadership - Essentials Nieuwegein/Utrecht, May 19-20, 2021

PAL-E

Course Overview

Professional Agile Leadership (PAL-E) Essentials

De Professional Agile Leadership (PAL-E) Essentials training is een tweedaagse training waarin de verschillen uiteengezet worden tussen traditioneel management en modern leiderschap. De training geeft praktische handvatten en inzichten aan team- en afdelingsmanagers zodat ze het potentieel van hun Agile teams duurzaam kunnen maximaliseren.  

Price: EUR 1795

Course Details

Location

Nieuwegein/Utrecht, Netherlands

Date

May 19, 2021
May 20, 2021

More Information

Language: Dutch

Doelgroep

Deze training is bedoeld voor team- en afdelingsmanagers verantwoordelijk voor 1 of meer Agile teams plus iedereen die een leidende rol heeft bij het ondersteunen van Agile teams.

De focus en leerdoelen van de Professional Agile Leadership (PAL-E) Essentials training

Het algemene doel van de training is Agile leiders te helpen om Agile teams te ondersteunen effectiever, meer mondig en zelfsturend te worden.

Deze training heeft de volgende leerdoelen:

  • Het bieden van een professionele kennismaking met Agile en het verbinden van agility met wat echt belangrijk is voor het succes van het bedrijf.
  • Het creëren van begrip hoe leiderschap met Agile principes en -waarden tot betere resultaten zal leiden en hoe hiermee vele organisatorische uitdagingen kunnen worden opgelost.
  • Inzichten geven in hoe Agile leiders agility in stand kunnen houden door het creëren van de juiste organisatie cultuur en het aanjagen van continue verbetering.

De opbouw van de Professional Agile Leadership (PAL-E) Essentials training

Scrum.org trainingen zijn ontworpen om een echte verandering teweeg te brengen bij de deelnemers. Dit wordt gerealiseerd door een combinatie van theorie, discussies en uitdagende oefeningen.

De training is opgebouwd uit de volgende modules:

  • Waarom Agile belangrijk is. Deze module legt een basis die nodig is om te begrijpen waarom organisaties agility nodig hebben.
  • Uitdagingen van een Agile Leider. Deze module onderzoekt de uitdagingen waarmee leiders worden geconfronteerd bij het invoeren van een Agile-transformatie en hoe de rol van de leider zich relateert tot de Scrum-rollen.
  • Leiders vergroten Agility. Deze module richt zich op de verschuiving die Agile leiders moeten maken, van het zijn van managers naar het ondersteunen en faciliteren van zelforganiserende teams en het wegnemen van belemmeringen.
  • Mensen ontwikkelen. Deze module helpt deelnemers te begrijpen hoe teams groeien in volwassenheid, wat ze kunnen verwachten van teams op elk niveau en hoe ze teams kunnen helpen volwassen te worden op opeenvolgende niveaus.
  • Het meten van Agility. Deze module helpt deelnemers inzicht te krijgen in hoe Agile metrics ingezet kunnen worden om transparantie te creëren met betrekking tot de voortgang richting gestelde bedrijfsdoelstellingen.

Professional Agile Leadership (PAL-E) Essentials certificering

Na het volgen van de training ontvang je een code voor het PAL1 examen. Deze code ontvang je binnen 48 uur na het volgen van de training. Hier zijn geen kosten aan verbonden en aan de code zit geen afloopdatum. Het examen kan dus rustig thuis worden gemaakt op elk geschikt moment. Wij raden echter aan om het examen zo snel mogelijk na het volgen van de training te maken. Ervaring leert dat deelnemers het beste scoren wanneer zij het examen binnen een week na het volgen van de training afleggen. Let op, de examencode is slechts één keer geldig. Neem je deel aan het examen binnen 14 dagen na afloop van de training en behaal je helaas niet de benodigde 85% om te slagen, dan geeft Scrum.org je éénmalig een gratis herkansing cadeau! Let op, bij deelname aan het examen na 14 dagen na afloop van de training vervalt dit eenmalige presentje. Er dient dan zelf een nieuwe examencode bij Scrum.org te worden aangevraagd. Het examen is in het Engels. In de training worden daarom ook de Engelstalige termen gebruikt.  

Professional Training Network Provider

Prowareness

Registration