Skip to main content

Professional Agile Leadership - Essentials

Taastrup, March 5-6, 2024

Class Overview

På kurset får du værktøjer til at agere i rollen som agil leder og indblik i hvilken afgørende rolle, du som leder spiller, når det kommer til at skabe de rette betingelser for succesfuld introduktion af Agile i din organisation. Kurset består af en unik kombination af teori og praksis. Derfor vil du efter kurset besidde ny praktisk viden, og samtidig være i stand til at gennemføre Professionel Agile Leadership I certificeringen, som er inkluderet i prisen.

Class Details

Language

Danish

Delivery Method

In Person Class
Location: Taastrup, Denmark

Date

Start: March 5, 2024
End: March 6, 2024

Class Format

Traditional

Registration & Price

Price: DKK 12999
Register

More Information

Professionel Agile Leadership Essentials

At blive en agil organisation kræver at seniorledere, mellemledere og agile teammedlemmer ændrer den måde, de organiserer, udfører og måler resultaterne af arbejdet på. Agile teams kan ikke gøre dette alene; de har brug for hjælp fra hele organisationen. Ændringer i den måde, hvorpå folk tænker og arbejder er nødvendige. På dette to-dages kursus får du en dyb forståelse af den rolle, du som leder spiller i at skabe betingelserne for et vellykket agilt miljø. Som leder er du en kritisk katalysator i at hjælpe organisationen med at få succes.

Kurset afholdes som en kombination af teori og teambaserede øvelser, hvilket hjælper dig som deltager med lære, hvordan du bedst støtter agile teams i at opnå bedre resultater og hvordan du kan lede de kulturelle og adfærdsmæssige ændringer, som organisationer skal igennem for at høste fordelene ved instruktionen af Agile.

Professional Agile Leadership Essentials™ (PAL-E) er et ”hands-on”, aktivitetsbaseret kursus, hvor du som leder af agile teams får en stærk forståelse for, hvordan du bedst støtter, guider og coacher dine teams og skaber de bedste betingelser for organisatorisk agilitet. Kurset indeholder også to gratis forsøg på den globalt anerkendte Professional Agile Leadership I (PAL I) certificeringseksamen.

Deltagerprofil

Professional Agile Leadership Essentials kursus er designet til dig, der er ansvarlig for introduktion og etablering af Agile metoder og teknikker i organisationen, er sponsor for en Agile transformation, er involveret i beslutningen om at introducere Agile i organisationen, har ansvaret for at udvikle mennesker på agile teams, leder et eller flere agile teams eller er Scrum Masters eller Product Owners på et agilt team.

Udbytte

 • Forstå, hvordan agilitet kan hjælpe dig med at forbedre din organisations præstationer
 • Lær de udfordringer, teams står over for under en Agile transformation, og hvordan man fjerner hindringer
 • Opdag det skift i ledelsesstil, du som leder skal foretage, når man går fra traditionelle til agile måder at arbejde på
 • Forstå din lederrolle i "selvledende" teams
 • Lær at vurdere og fremme teamets agile modenhed
 • Opdag, hvordan du forbinder værdier (personlige, team- og Scrum-værdier) med klare mål for at udvikle højtydende teams
 • Identificer, hvordan du måler fordele og virkninger af agilitet i din organisation

Indhold

 • Agile måde at arbejde på: Et overblik over, hvad Agile er, og hvorfor du kan bruge Agile til at hjælp din organisation med at blive mere effektiv
 • Agile fordele: Lær om fordelene ved Agile, og hvordan du kan identificere og kvalificere dem
 • Din rolle som agil leder: Lær om forskellene på en traditionel leder og en agil leder
 • Scrum Team: Lær hvordan du starter et Scrum Team og hvordan du måler dets succes
 • Værdidrevet udvikling: Få viden om, hvordan du implementerer agile måder at udvikle produkter på

Registration

Register