Professional Scrum Foundations Amsterdam, Apr 23-24, 2020

PSF

Course Overview

Tijdens de tweedaagse Professional Scrum Foundations (PSF) training maak je op een laagdrempelige manier kennis met Scrum. Je leert de benodigde principes om Scrum meteen in de praktijk te kunnen brengen. Dankzij effectieve en realistische groepsopdrachten ervaar je hoe het Scrum framework bijdraagt aan de verbetering van productontwikkeling.

Price: EUR 1495

Course Details

Location

Amsterdam, Netherlands

Date

Apr 23, 2020
Apr 24, 2020

More Information

Language: Dutch

Programma

In twee dagen gaan de cursisten aan de slag met de basisprincipes en praktijkgerichte toepassing van Scrum, waarbij ze inzicht krijgen in:

  • De fundamenten van Scrum
  • Het (samen)werken in een Scrum team
  • Hoe je waarde kunt toevoegen m.b.v. Scrum
  • Veelgemaakte fouten en tips om ze te voorkomen

Om de theorie van Scrum meester te maken, wordt er samengewerkt in teams. Tijdens diverse opdrachten wordt er gewerkt aan het bouwen van een softwareapplicatie, waarbij realistische problemen en hindernissen aan de orde komen. Met deze ervaring krijgen de cursisten een realistisch beeld van wat er van hen verwacht wordt tijdens het werken met Scrum en hoe ze deze rol optimaal kunnen uitvoeren.

Voor wie?

De PSF is geschikt voor zowel business als IT-professionals. De Professional Scrum Foundations zijn gericht op deelnemers die voor het eerst in aanraking komen met Scrum, of voor hen die hun kennis willen opfrissen. De training biedt ook een belangrijke basis voor de trainingen gericht op specifieke rollen, zoals Product Owners en Scrum Masters en leidinggevenden.

Kosten

De training kost €1.495  inclusief de materialen en gebruik van faciliteiten van alle dagen. Je kunt gebruik maken van de gezamenlijke lunch. Prijzen exclusief de btw.

Venue

Adres: EDM Academy, Johan Huizingalaan 763a

Indien u met de auto reist kunt u parkeren op de B.1 parkeerplaats. Bij deze een link naar de route in Google Maps.

Indien u gebruik maakt van het openbaar vervoer kunt u gebruik maken van metrolijn 50 en uitstappen op halte 'Henk Sneevlietweg' (de trainingslocatie ligt op 10 minuten lopen)

Professional Training Network Provider

EDM Academy

Registration

Registration for this class has closed