Professional Scrum Foundations Amsterdam, May 28-29, 2020

PSF

Course Overview

Tijdens de tweedaagse Professional Scrum Foundations (PSF) training maak je op een laagdrempelige manier kennis met Scrum. Je leert de benodigde principes om Scrum meteen in de praktijk te kunnen brengen. Dankzij effectieve en realistische groepsopdrachten ervaar je hoe het Scrum framework bijdraagt aan de verbetering van productontwikkeling.

Price: EUR 1495

Course Details

Location

Amsterdam, Netherlands

Date

May 28, 2020
May 29, 2020

More Information

Language: Dutch

Programma

In twee dagen gaan de cursisten aan de slag met de basisprincipes en praktijkgerichte toepassing van Scrum, waarbij ze inzicht krijgen in:

  • De fundamenten van Scrum
  • Het (samen)werken in een Scrum team
  • Hoe je waarde kunt toevoegen m.b.v. Scrum
  • Veelgemaakte fouten en tips om ze te voorkomen

Om de theorie van Scrum meester te maken, wordt er samengewerkt in teams. Tijdens diverse opdrachten wordt er gewerkt aan het bouwen van een softwareapplicatie, waarbij realistische problemen en hindernissen aan de orde komen. Met deze ervaring krijgen de cursisten een realistisch beeld van wat er van hen verwacht wordt tijdens het werken met Scrum en hoe ze deze rol optimaal kunnen uitvoeren.

Voor wie?

De PSF is geschikt voor zowel business als IT-professionals. De Professional Scrum Foundations zijn gericht op deelnemers die voor het eerst in aanraking komen met Scrum, of voor hen die hun kennis willen opfrissen. De training biedt ook een belangrijke basis voor de trainingen gericht op specifieke rollen, zoals Product Owners en Scrum Masters en leidinggevenden.

Kosten

De training kost €1.495  inclusief de materialen en gebruik van faciliteiten van alle dagen. Je kunt gebruik maken van de gezamenlijke lunch. Prijzen exclusief de btw.

Venue

Adres: Oosterdok 2, 1011 VX Amsterdam

Vanaf het Centraal Station

  • Te voet: 15 minuten lopen. Ga vanaf de hoofduitgang van het Centraal Station links. 
  • Met de bus: Neem bus 22 en stap uit bij halte Kadijksplein. Bekijk de reisplanners op  www.9292.nl of www.gvb.nl

Met de auto

Over het algemeen is NEMO prima bereikbaar met de auto. Houd wel rekening met hoge parkeerkosten in het centrum van Amsterdam. Kijk voor de actuele bereikbaarheid op:

Adres

NEMO Science Museum
Oosterdok 2
1011 VX  Amsterdam

Parkeergarages

NEMO heeft geen eigen parkeergelegenheid. Er zijn vier parkeergarages in de buurt van NEMO. De parkeertarieven verschillen per garage en worden regelmatig aangepast. Kijk voor actuele parkeertarieven op de website van de garage. Voordeliger parkeren kan op diverse P+R locaties aan de rand van de stad. 

Parkeergarage Oosterdok
400 meter naar NEMO

Parkeergarage Markenhoven
600 meter naar NEMO

P1 Parkeergarage Waterlooplein
750 meter naar NEMO

P1 Parking Amsterdam Centraal
1,3 km naar NEMO

Boek een parkeerplaats voorafgaand aan uw bezoek via de website van P1.

P+R garages
Er zijn in Amsterdam diverse parkeergarages met een P+R regeling. Parkeren is in deze garages veel voordeliger dan in het centrum. Vanaf de garage reis je makkelijk met het openbaar vervoer naar het centrum van Amsterdam. Bijvoorbeeld P+R Noord of P+R Zeeburg zijn geschikte locaties.

Professional Training Network Provider

EDM Academy

Registration

Registration for this class has closed