Skip to main content

Applying Professional Scrum

Baarn, February 19-20, 2018

Class Overview

 

Wat leer je tijdens deze training?

Je leert de basisprincipes van Scrum en de rol die de Scrum Master en Product Owner spelen binnen de organisatie. Veelvoorkomende valkuilen in de implementatie van Scrum zijn na deze training geen geheim meer voor je. Net als de handvatten die voorkomen dat specifieke fouten gemaakt worden. De volgende onderwerpen komen onder andere aan bod:

  • Het Scrum Framework: je duikt in het Scrum software development framework, inclusief rollen en verantwoordelijkheden, principes, gebeurtenissen, tijdschema’s, regels en gebruiken.
  • Scrum planning: je leert de praktische technieken van planning releases, het werken met en beheer van realistische Product Backlogs, sprint planning en review, retrospectives, het opsplitsen van requirements in goede Backlog items, het effectief schatten van Backlog items en het onderhouden van goed teamgedrag.
  • Scrum gezond houden: in dit onderdeel richt je je op veelvoorkomende misstappen die teams maken bij de implementatie van Scrum en bieden we aan de hand van praktische oefeningen inzicht in de strategieën die voorhanden zijn om deze misstappen te voorkomen.

Class Details

Language

Dutch

Delivery Method

In Person Class
Location: Baarn, Netherlands

Date

Start: February 19, 2018
End: February 20, 2018

Class Format

Traditional

Partner

Soon

Registration & Price

Price: EUR 1449

Registration for this class has closed