Professional Scrum Foundations Taastrup, Jun 3-4, 2019

PSF

Course Overview

Introduktion

Professional Scrum Foundations (PSF) kurset er et 2 dags kursus, hvor du lærer Scrum på en meget interaktiv måde. Kurset er en blanding af undervisning og øvelser, hvor du selv prøver at bruge Scrum til at bygge færdige produkter. Du lærer om de forskellige mekanismer, regler og roller i Scrum frameworket, og hvordan de passer sammen. PSF kurset er en effektiv måde at lære om Scrum, og hvordan man arbejder agilt i et Scrum team. PSF kurset giver også et fundament, som mere avancerede Scrum.org kurser som PSM, PSPO eller PSD bygger ovenpå.

Målgruppe

Kurset Professional Scrum Foundations er særligt velegnet som grundig introduktion til Scrum, eller hvis man gerne vil genstarte en ikke optimal Scrum implementering. Ved flere års erfaring med Scrum, bør man overveje PSM kurset.

Underviser

Ole Rich Henningsen er en konsulent og coach, hvis primære fokus er på agile metoder, application lifecycle management -og procesforbedring. Han er typisk tilknyttet som team lead i hele projektets livscyklus fra vision til produktet er i produktion.

Ole har arbejdet med Scrum i mere end 10 år, både som en Scrum Master, Team Member og coach. Han har haft mulighed for at hjælpe en lang række virksomheder med at implementere både Scrum og XP gennem uddannelse og praktik.

Ole har både innoveret kundevendte såvel som egne produkter helt fra bunden. Ole har en dyb forståelse for de domæner han arbejder med men evner samtidig at flytte grænserne for hvad der kan lade sig gøre. De sidste 5 år har Ole primært arbejdet med mobile platforme.

Oles tilgang til innovation er meget Lean fokuseret og Ole er certificeret Scrum Trainer. Ole er ydermere en fantastisk facilitator og hyppig taler ved diverse konferencer og tech talks typisk med udgangspunkt i emner som continuous delivery, testdriven development og application lifecycle management.

Inkluderet i prisen

  • 2 dages kursus, forplejning og kursusmateriale
  • En test hos Scrum.org for certificering til Professional Scrum Master I
  • Efterfølgende online adgang til træner

Spørgsmål

Hvis du vil høre mere om kurset eller mulighederne for at afholde det som internt firmakursus med god rabat, kan du kontakte Ole Rich Henningsen på oh@alterate.dk eller +45 70 200 423.

Prisen er uden DK moms.

Price: DKK 12500

Course Details

Location

Taastrup, Denmark

Date

Jun 3, 2019
Jun 4, 2019

More Information

Language: Danish

Scrum teori og principper
Scrum er baseret på empirisk proces teori til at styre komplekst arbejde.

  • Empirisme, grundlæggende principper, kompleksitet, agilitet

Scrum Framework
Alle elementer I Scrum supplerer hinanden til en samlet helhed. Lær om de underliggende formål.

  • Time-boxes, roller, regler, artefakter, events, sprints, planlægning med agilitet

Selvorganiserende Teams
Scrum Teams er selvorganiserende og tværfaglige.

  • Team sammensætning, selvorganisering

Scrum Planning
Planlægning i Scrum er markant anderledes end traditionel planlægning. Lær om empirisk planlægning, hvor det er en løbende indbygget aktivitet.

  • Planlægningsniveauer, estimering, product backlog ejerskab, Definition of Done

Start med Scrum
Hvilke ændringer skal der til for at kunne starte op med Scrum og hvordan påvirkes kulturen.

  • Opstart, at holde Scrum sund, transformation, Scrum værdier

Test og Certificering

Kurset indgår i Professional Scrum serien og dermed også i certificeringsprogrammet hos Scrum.org, hvor deltagerne efter kurset får mulighed for at tage en online test. Hvis testen bestås, bliver man certificeret som Professional Scrum Master I.

Venue

Aarhus

Registration

Registration for this class has closed