Professional Scrum Foundations Utrecht, Sep 11-12, 2019

PSF

Course Overview

Professional Scrum Foundations (PSF) training

De Professional Scrum Foundations (PSF) training is een tweedaagse training, waarin wordt ingegaan op de kennis die nodig is om Scrum direct in de praktijk te brengen. De training is een combinatie van instructies en groepsopdrachten, waarbij deelnemers ervaren hoe het Scrum framework bijdraagt aan de verbetering van productontwikkeling. 

Deelnemers werken in teams aan een software applicatie, waarbij ze real-time problemen ervaren. In Sprints wordt er aan de applicatie gewerkt en tijdens dit proces worden de rollen en principes van Scrum behandeld. In de training worden veel gemaakte fouten behandeld en direct opgepakt. Op deze manier leren deelnemers soortgelijke fouten te herkennen en groeien ze in hun rol. 

Price: EUR 1295

Course Details

Location

Utrecht, Netherlands

Date

Sep 11, 2019
Sep 12, 2019

More Information

Language: Dutch

Is de Professional Scrum Foundations (PSF) training geschikt voor mij?

De Professional Scrum Foundations (PSF) training is geschikt voor deelnemers die voor het eerst in aanraking komen met Scrum. Ook voor Scrum-enthousiastelingen, die hun kennis willen opfrissen, omdat ze er even tussenuit zijn geweest, is de training van toegevoegde waarde. In de training ervaar je hoe het is om met Scrum te werken. Werk jij al langer met Scrum? Bekijk dan ook eens de Professional Scrum Master (PSM) of Professional Scrum Product Owner (PSPO) training.

De focus en de leerdoelen van de Professional Scrum Foundations (PSF) training

De focus van de training ligt op het direct in de praktijk brengen van Scrum.

Na het volgen van de training:

  • begrijp je de fundamenten van Scrum en heb je een beeld van hoe het framework is opgebouwd;
  • ben je in staat deel te nemen aan een Scrum Team;
  • kun je op een effectieve manier, waardevolle software opleveren;
  • verlaat je de training met verschillende tips om veelgemaakte fouten te herkennen én te voorkomen.

De opbouw van de Professional Scrum Foundations (PSF) training

Tijdens de training worden verschillende onderwerpen behandeld. Uiteraard passen we de training aan op jouw vragen en ervaringen. In de training komen de volgende onderwerpen aan bod:

  1. De ‘fundamentals’ van Scrum
  2. Het Scrum framework
  3. Hoe maak je Scrum eigen?
  4. Scrum planning
  5. Aan de slag
  6. Scrum blijven verbeteren en ‘gezond’ houden

Voorbereiding

Een goede basis voor iedere Agile training is het lezen van de Scrum Guide. Er is een gratis online assessment beschikbaar. Zorg er daarnaast voor dat je open staat voor nieuwe ideeën en een passie hebt voor verandering als je aan de training deelneemt. Na de training ontvang je verwijzingen naar bronmateriaal voor verdere verdieping en verbreding.

Examen

Na afloop van de training krijg je een examencode van Scrum.org toegestuurd voor het PSM 1 examen. Deze code ontvang je binnen 48 uur na het volgen van de training. Hier zijn geen kosten aan verbonden en aan de code zit geen afloopdatum. Het examen kan dus rustig thuis worden gemaakt op elk geschikt moment. Wij raden echter aan om het examen zo snel mogelijk na het volgen van de training te maken. Ervaring leert dat deelnemers het beste scoren wanneer zij het examen binnen een week na het volgen van de training afleggen. Let op, de examencode is slechts één keer geldig. Neem je deel aan het examen binnen 14 dagen na afloop van de training en behaal je helaas niet de benodigde 85% om te slagen, dan geeft Scrum.org je éénmalig een gratis herkansing cadeau! Let op, bij deelname aan het examen na 14 dagen na afloop van de training vervalt dit eenmalige presentje. Er dient dan zelf een nieuwe examencode bij Scrum.org te worden aangevraagd. De kosten hiervan zijn voor de deelnemer. Alle informatie over het examen en de certificering vind je ook op onze certificeringspagina. Het examen is in het Engels. In de training worden daarom ook de Engelstalige termen gebruikt.   

Professional Training Network Provider

Prowareness

Registration

Registration for this class has closed