Professional Scrum with Kanban Live Virtual Class, Dec 9-10, 2020

PSK

Course Overview

Professional Scrum met Kanban training

De tweedaagse Professional Scrum met Kanban (PSK) training gaat in op hoe je Kanban kunt toepassen in je huidige werkzaamheden zonder daarbij de voordelen van Scrum te verliezen. Door middel van theorie, praktijkcases en hands-on oefeningen krijgen deelnemers inzicht in hoe Kanban kan helpen meer transparantie te krijgen over het werk dat ze doen, eerder impediments op te sporen en sneller een ‘flow’ van klantwaarde op gang te brengen.

Course Details

Location

Live Virtual Class
 Europe/Amsterdam
 
8:30 AM - 4:30 PM

Date

Dec 9, 2020
Dec 10, 2020

More Information

Language: Dutch

Doelgroep

De Professional Scrum met Kanban training is voor iedereen die ervaren is met Scrum en hier een verdiepende stap in wil maken. Het is uitermate geschikt voor mensen die door middel van Scrum producten op de markt brengen, inclusief voor rollen als Product Owners, (development) teamleden en Scrum Masters. De training gaat uit van bestaande ervaring met Scrum zoals dit beschreven is in de Scrum Guide. Naast ervaring met Scrum is PSM 1 en/of PSPO 1 een vereiste, PSM 2 en PSD 1 wordt aangeraden.

De focus en leerdoelen

De training gaat in op hoe je Kanban kunt inpassen binnen de huidige Scrum teams, zonder Scrum hierbij te veranderen. Je leert hoe je de juiste practices van Kanban aan Scrum kunt toevoegen en hoe Scrum teams hier een voordeel uithalen.

Onderwerpen die aan bod komen zijn:

  • Het verkrijgen van kennis hoe ‘flow’ werkt in de context van Scrum
  • Introductie tot hoe je Kanban kunt inpassen binnen het Scrum team en hoe het de effectiviteit en efficiëntie vergroot
  • Begrip over het gebruik van Kanban, zonder Scrum te veranderen

Waarom Scrum met Kanban?

Scrum.org en verschillende Professional Scrum Trainers hebben samengewerkt met Daniel Vacanti en Yuval Yeret in het opzetten van deze training. Hierbij is gebruikt gemaakt van hun Kanban expertise en kennis. Daniel heeft in 2017 geholpen bij de ontwikkeling van de Kanban methode. Hij heeft dat zelfde jaar een Kanban project geïmplementeerd en geeft sindsdien training en coaching. Yuval, door sommigen ‘Mr. Kanban Israel’ genoemd, heeft de Brickell Key Award van de Lean Kanban community ontvangen voor zijn inzet in het opbouwen van een grote Kanban community. Hij helpt grote en kleine organisaties over heel de wereld met de implementatie van Scrum en Kanban.

Naast de training kun je meer leren over Scrum met Kanban in het Resource Center van Scrum.org en kun je meer lezen in de Kanban Guide for Scrum Teams. Beiden geven handvatten en bieden hulp aan Scrum teams die Kanban willen toevoegen aan hun huidige werkzaamheden.

Certificering

Na het volgen van de training ontvang je binnen 24 uur een examencode. Hiermee kun je het PSKI assessment maken. Maak je het examen binnen 2 weken na het volgen van de training en haal je het helaas niet, ontvang je gratis een herexamen. Om te slagen dien je minimaal 85% te halen.

Professional Training Network Provider

Prowareness

Registration

Registration for this class has closed