Skip to main content

Due to the Russian invasion of Ukraine, we have paused all purchases and training in and from Russia.

Professional Scrum with Kanban

Live Virtual Class, December 15-16, 2022

Class Overview

De virtuele Professional Scrum with Kanban (PSK) van Prowareness is een gevorderde, interactieve, virtueel gefaciliteerde training. In deze training leren Scrum Masters en ervaren gebruikers van Scrum hoe je door middel van toepassing van Kanban practices binnen de context van Professioneel Scrum jouw manier van werken kan verbeteren. Door middel van theorie, casuïstiek en hands-on oefeningen leer je hoe Kanban practices flow verbeteren. Je leert hoe dit Scrum Teams kan helpen om betere uitkomsten te realiseren. Inclusief bij de training komt ook een gratis poging tot het behalen van het PSK I examen (en een gratis herkansing, zie voorwaarden onder de kop Examen).

Class Details

Language

Dutch

Delivery Method

Live Virtual Class
Time Zone: Europe/Amsterdam
Start/End Time: 9:00 AM - 4:30 PM

Date

Start: December 15, 2022
End: December 16, 2022

Partner

Prowareness

Registration & Price

Price: EUR 1495

Registration for this class has closed

More Information

IS DE VIRTUELE PROFESSIONAL SCRUM WITH KANBAN (PSK) TRAINING GESCHIKT VOOR MIJ?

De virtuele Professional Scrum with Kanban training is geschikt voor jou als je:

 • Een ervaren Scrum Master bent of ervaring hebt met onderdeel zijn van een Scrum Team als teamlid;
 • Zoekt naar hoe Kanban binnen de context van jouw Scrum Team toegepast kan worden;
 • Een poging wil wagen voor het PSK I examen en daarvoor goed voorbereid wil zijn;
 • De Professional Scrum with Kanban training wil volgen op afstand en dezelfde kwaliteit van training wil ervaren als een fysieke variant.

Het is waardevol om eerder de Professional Scrum Master training (of vergelijkbaar) te hebben gedaan voorafgaand aan deze training, maar niet verplicht. Wel vragen we voor onze virtuele trainingen aan jou dat je een werkende webcam en microfoon hebt om goed deel te kunnen nemen.

Als je een training zoekt die jou helpt om losstaand Kanban toe te passen of te implementeren dan is de Team Kanban Practitioner training of Kanban System Design training wellicht wat voor jou.

Als je zeker wilt weten of je over de juiste voorkennis beschikt of twijfelt over welke training voor jou het meest geschikt is, kun je gerust contact met ons opnemen.

LEERDOELEN

 • Begrijp flow en Kanban practices vanuit het perspectief van het Scrum-team;
 • Uit kunnen leggen hoe Kanban practices worden gebruikt om de flow binnen een Sprint te verbeteren;
 • Kunnen verhogen de transparantie door het Scrum Team te helpen hun workflow te visualiseren;
 • Gebruiken van data om de Service Level Expectation (SLE) van een Scrum Team te creëren voor gebruik bij het verbeteren van de voorspelbaarheid van de levering;
 • Toepassen van het concept van flow en Kanban practices tijdens Scrum Events;
 • Het team kunnen helpen bij het overwinnen van veelvoorkomende flowuitdagingen door WIP actief te beheren;

WAT KRIJG IK?

Jij krijgt naast een vijf-sterren beleving van ons gedurende de training ook hulp om (nóg) beter te worden in jouw rol. Dat betekent concreet:

 • Een jaar lang toegang tot onze online leeromgeving: Jouw informatiebron voor alles met betrekking tot de training;
 • Een interactieve Scrum basics refresher E-Learning op deze leeromgeving voorafgaand aan de training om weer met opgefriste kennis aan de slag te kunnen;
 • Tijdens de trainingsdagen word je volledig ontzorgd, jouw parkeerkosten worden vergoed, je krijgt een luxe eigen Prowareness notitieboek, er is een lunch verzorgd en er worden additionele snacks en drankjes aangeboden om jou energiek en fit te houden door de dag heen;
 • Een Scrum.org geaccrediteerde Professional Scrum Trainer met stevige praktijkervaring die de training verzorgd;
 • Al het gebruikte lesmateriaal in de leeromgeving: Presentaties, foto's van gemaakte flipovers;
 • Voorbereidend materiaal op het Scrum.org PSK I examen in de leeromgeving: Blogposts, videos en andere aanraders;
 • Code en instructies voor het Scrum.org PSK I examen inclusief een gratis herkansing mits de eerste poging binnen twee weken na de training wordt gedaan.

EXAMEN

Als onderdeel van de training krijg je een examencode van Scrum.org toegestuurd voor het PSK I Examen. Deze code ontvang je binnen 48 uur na het volgen van de training en heeft geen verloopdatum. Het examen kan elk moment online gemaakt worden. Let op: de examencode is slechts één keer geldig. Neem je deel aan het examen binnen 14 dagen na ontvangst van de code en behaal je helaas niet de benodigde 85% om te slagen, dan geeft Scrum.org je éénmalig een gratis herkansing cadeau! Bij deelname aan het examen na 14 dagen na afloop van de training vervalt dit eenmalige presentje. Er dient dan zelf een nieuwe examencode bij Scrum.org te worden aangevraagd. De kosten hiervan zijn voor de deelnemer. Het examen is in het Engels. In de training worden daarom ook de Engelstalige termen gebruikt.