Professional Scrum with Kanban Baarn, Sep 17-18, 2018

PSK

Course Overview

Wil je het meeste uit de combinatie van Scrum en Kanban halen om jouw team op een hoger niveau te krijgen? Professional Scrum with Kanban™ (PSK) is een tweedaagse Engelse training die jou leert hoe je Kanban kan toepassen in Scrum omgevingen. In deze nieuwe Scrum.org training wordt het beste uit twee werelden gecombineerd: de kracht van het team in Scrum en het proces in Kanban.

Onze trainer, Thijs de Hoop, heeft zijn Scrum.org certificaat behaald! Op dit moment mag hij zich als een van de weinige ‘PSK trainer’ noemen. Hij mag hierdoor de Professional Scrum with Kanban training geven. Je kan een training van Thijs volgen bij ons in Baarn of op bij jou op het kantoor!

Reeds een PSM of Kanban training gevolgd? Mooi! Deze training sluit hier volledig op aan.

Wat leer je tijdens deze training?

In deze training leer je hoe aanvullende praktijken van Kanban in Scrum teams kunnen worden geïntroduceerd zonder Scrum te veranderen. Je leert hoe je de juiste werkwijzen en voordelen toevoegt door Scrum met Kanban te combineren. Dit doen we door middel van theorie, casestudy’s en praktijkoefeningen. Hiermee leer je het belang van transparantie en flow te begrijpen, wat grote betrekking heeft tot het Scrum raamwerk.

 

Voor wie is deze training?

De Professional Scrum with Kanban training is voornamelijk bedoeld voor mensen die ruime ervaring hebben met Scrum en dit willen combineren met de kracht van flow zoals in Kanban. Daarnaast is de training vooral gunstig voor organisaties die Scrum gebruiken om producten in de markt te zetten.

 

Certificering

Alle deelnemers die de Professional Scrum with Kanban training positief afronden, ontvangen een wachtwoord om het Professional Scrum with Kanban (PSK I) examen af te leggen. Als je ervoor kiest het PSK I examen binnen 14 dagen af te leggen, is een eventuele tweede poging gratis.

 

 

Price: EUR 1449

Course Details

Location

Baarn, Netherlands

Date

Sep 17, 2018
Sep 18, 2018

More Information

Language: Dutch

Professional Training Network Provider

Soon

Registration

Registration for this class has closed