Skip to main content

Professional Scrum Master

Live Virtual Class, July 26-27, 2022

Class Overview

Vojvođanski IKT klaster – VOICT, u saradnji sa Evropskom bankom za obnovu i razvoj – EBRDorganizuje PSM Scrum kurseve za IKT stručnjake u cilju jačanja profesionalizacije zaposlenih u najbrže rastućem sektoru u Srbiji.

Pristup ovim visoko specijalizovanim obukama omogućen je po posebnim uslovima – više od polovine troškova kotizacije je pokriveno zahvaljujući podršci donatora Evropske unije (EU Za tebe) i Norveške kroz EBRD Fond za jačanje malih preduzeća „SBIF“ (koji čine Italija, Japan, Koreja, Luksemburg, Norveška, SAD, Švedska, Švajcarska i Tajvan Biznis-EBRD fond za tehničku saradnju).

Termini održavanja sertifikovane PSM obuke su 13-14 juli i 26-27 juli, 2022 i to po ceni od €400. Svi polaznici naših obuka imaju pravo na do dva polaganja ispita za sertifikat – bez naknade.

Cilj ove zajedničke akcije VOICT i EBRD je da poveća prisustvo i nivo implementacije načela agilne organizacije poslovanja putem sprovođenja Scrum obuka.

Vojvođanski IKT klaster i Scrum.org  i ovaj put donose Scrum obuke putem online platformi u cilju povećanja njihove dostupnosti što je moguće široj populaciji IKT profesionalaca u Srbiji.

Naše treninge je uvek karakterisala interakcija predavača i polaznika, kao i “hands-on” pristup u savladavanju gradiva i usvajanju znanja. Osigurali smo i u praksi proverili kontinuitet ovih važnih sastojaka uz pomoć komunikacionih alata Zoom i Mural.

U online okruženju, polaznici i trener su zajedno na Zoom platformi (uz upotrebu breakout rooms), dok smo upotrebu kartica i drugih alata u učionici zamenili digitalnim prostorom za vizuelnu saradnju – Mural, koji koristimo i kao platformu za mnoštvo vežbi sa polaznicima tokom obuke.

Konačni izgled murala nakon jednog od naših Scrum treninga

 

Ovo su vrhunski Scrum treninzi koje vodi jedan od planetarno najboljih Scrum.org trenera, Ralph Jocham i koji u svom online izdanju dobijaju novu vrednost!

Naravno, naši polaznici i dalje imaju priliku da besplatno polažu ispit (do dva pokušaja) za zvanični Scrum.org sertifikat nakon obuke.

Termini za održavanje ovih PSM trening su:

  • 13-14. jul, 2022.
  • 26-27. jul, 2022.

Program obuke

PROFESSIONAL SCRUM MASTER

Da li ste odgovorni za efektivno uvođenje i primenu Scrum-a? Pridružite nam se na naprednoj obuci i postanite Scrum Master. Professional Scrum Master (PSM) je dvodnevni kurs na kom polaznici uče kako da pomoću Scrum-a optimizuju vrednost, produktivnost i ukupni trošak vlasništva softverskog proizvoda. Pomoću alata koje obezbeđujemo, polaznici će biti u prilici da bolje sagledaju specifičnosti rada u timovima.

Predavač

Od 2011. godine sarađujemo sa iskusnim predavačem Ralfom Johamom i njegovim timom stručnjaka koji su od strane polaznika ocenjeni su kao vrhunski predavači.

Ocene trenera od strane polaznika naših kurseva

 

Cena

  • Puna cena dvodnevnog sertifikovanog PSM kursa je €950, ali po ovom pozivu, uz podršku EBRD, drago nam je da možemo da ponudimo cenu od €400 po polazniku

Uslovi i kriterijumi

  • Maksimalni broj polaznika u svakoj od grupa je 25.
  • Svaki polaznik nakon završene obuke stiče pravo na besplatno polaganje za zvanični Scrum.org sertifikatf (do dva pokušaja).
  • Radni jezik na obukama je engleski.

Prijava:

Rok za prijavu za oba termina je 6. jul, 2022.

Prijavite se slanjem poruke na scrum@vojvodinaictcluster.org , uz navođenje sledećih podataka:

  • Termin obuke
  • Ime i prezime
  • Naziv kompanije u kojoj ste zaposleni
  • Pozicija u kompaniji
  • imejl adresa
  • broj telefona

Obaveze polaznika:

  • Uplata €400 najkasnije sedam dana pred početak obuke i slanje potvrde o uplati
  • Obaveštavanje organizatora o planiranim polaganjima za sertifikat i rezultatima polaganja
  • Popunjavanje upitnika o održanoj obuci, do šest meseci nakon završetka obuke

Ukoliko imate pitanja ili su vam potrebne dodatne informacije, slobodno nas kontaktirajte na scrum@vojvodinaICTcluster.org.

 

VOICT_LOGO_WIDE_JPG

Class Details

Language

English

Delivery Method

Live Virtual Class
Time Zone: Europe/Amsterdam
Start/End Time: 9:00 AM - 5:00 PM

Date

Start: July 26, 2022
End: July 27, 2022

Class Format

Traditional

Registration & Price

Price: EUR 400

Registration for this class has closed