Skip to main content

Professional Scrum Master

Amsterdam, May 14-15, 2019

Class Overview

In deze praktijkgerichte, intensieve, training worden alle aspecten van het scrum framework inzichtelijk gemaakt, zodat u na deze training scrum optimaal kunt inzetten binnen uw organisatie. De training Professional Scrum Master is een volledig door Ken Schwaber herziene versie van zijn oorspronkelijke opleiding Professional Scrum Master (PSM) (gecreëerd in 2002). Deze herziening vond plaats in het kader van de oprichting en verdere evolutie van Scrum.org.

Officieel erkend

De training Professional Scrum Master (PSM) is de officiële training van Scrum.org. Scrum.org onderhoudt het curriculum voor de PSM-opleidingen en selecteert enkel de meest gekwalificeerde trainers. Elke trainer brengt eigen ervaringen en expertise mee, maar het studiemateriaal is uniform.

Voor wie

Deze training is zeer interessant voor alle betrokkenen bij softwareontwikkeling op basis van het scrum framework.

Voorkennis

Voor het volgen van de training is het gewenst dat de deelnemer beschikt over kennis van en/of ervaring op het gebied van (iteratieve) systeemontwikkeling, projectmanagement en het opstellen van software requirements. Het is aanbevolen dat u de Scrum Guide (www.scrum.org/scrumguides) heeft gelezen en/of een of meerdere artikelen of boeken over scrum.

Studiemateriaal

Computrain gebruikt het meest actuele, officiële, Engelstalige studiemateriaal. Tevens beschikt u over een moderne online leeromgeving, e-Connect. Deze omgeving bevat alle informatie die u voor de opleiding nodig heeft en aanvullende informatie. Daarnaast kunt u makkelijk communiceren met de overige deelnemers.

Scrum

Scrum is een raamwerk voor agile softwareontwikkeling. Er wordt gewerkt in multidisciplinaire teams, die in korte sprints (iteraties) werkende software opleveren. Samenwerking, communicatie en teamgeest zijn hierbij sleutelwoorden.

Aanpak van de training

Het zeer intensieve programma van deze klassikale training bestaat uit praktische opdrachten in teams, discussies en hands-on oefeningen. De ervaren scrumtrainer begeleidt u uitstekend in het leggen van de koppeling naar uw eigen praktijk.

 

Class Details

Language

Dutch

Delivery Method

In Person Class
Location: Amsterdam, Netherlands

Date

Start: May 14, 2019
End: May 15, 2019

Class Format

Traditional

Registration & Price

Price: EUR 1495

Registration for this class has closed