Professional Scrum Master Amsterdam, Sep 8-9, 2022

PSM

Course Overview

Ook in combinatie met 1000euro STAP-budget te boeken!

Ben jij of word jij Scrum Master binnen een team? Werk je dagelijks in een team? Hou je van faciliteren? Denk je erover om Scrum Master te worden? Dan is dit de Scrum Master opleiding voor jou. Deze training is uitermate geschikt voor teamleden of projectmanagers die werken in Agile organisaties en Scrum tot in detail willen begrijpen en toepassen.

Price: EUR 1195

Course Details

Location

Amsterdam, Netherlands

Date

Sep 8, 2022
Sep 9, 2022

More Information

Language: Dutch

Als Scrum Master krijg je meer grip op je team en de processen die er spelen

Professional Scrum Master (PSM-I) is een tweedaagse training die de principes en procestheorie behandelt die ten grondslag liggen aan het Scrum-framework, en de rol van de Scrum Master daarin. Deze training is een combinatie van theorie en team gebaseerde oefeningen, en leert wat de kern vormt van Scrum. Gedurende de training wordt je uitgedaagd om te denken in termen van de Scrum-principes, zodat je beter begrijpt wat je moet doen als je terugkeert naar je eigen werkomgeving.

De PSM-training van Scrum.org is veel meer dan alleen een set slides. In deze training werk je samen in een team aan praktijkcases met andere deelnemers. Deze training bestaat uit discussies en praktische oefeningen op basis van praktijkcases.

 

Zo krijgen we het voor elkaar

De Professional Scrum Master (PSM I) van scrum.org bestaat uit twee intensieve trainingsdagen met afwisselend theorie, oefeningen en discussies aan de hand van praktijkvoorbeelden. We bouwen volgens een doordacht programma een diepgaand begrip op van Professional Scrum en de rol van de Scrum Master. Vanzelfsprekend is er voldoende ruimte om in te gaan op jouw uitdagingen uit de praktijk. Interactie staat staat hierbij centraal!

Programma

  • De basis wordt gelegd met een goed begrip van de Scrum theorie en principes
  • het Scrum Framework met de rollen, artifacts en events
  • Ontdek wat Done betekent en waarom transparantie cruciaal is
  • Scrum Product Management: alles over de backlog, forecast en release planning
  • Scrum teams en de dynamiek tussen mensen
  • Jouw leiderschapsstijl als Scrum Master

Professional Training Network Provider

Epic Agility

Registration