Skip to main content

Professional Scrum Master

Amsterdam, April 2-3, 2024

Class Overview

De coachende rol van een Scrum Master

Tijdens deze tweedaagse Scrum Master training krijgt u de kennis die nodig is om het werk van een Scrum Master effectief uit te voeren! De training bestrijkt de principes en procestheorie die de basis vormen van het Scrum Framework en de rol die de Scrum Master daarin speelt. De training is een combinatie van de theorie en praktijk en behandelt de essentie van de Scrum methode.

Voor wie?

De PSM training is bedoeld voor Scrum Masters die hun ontwikkelingsteam efficiënter en effectiever wil laten werken. De training gaat dieper in op Servant-leadership en gedragsverandering.

Waarom?

Deelnemers worden aangespoord te denken in termen en de principes van Scrum, zodat ze beter begrijpen wat ze moeten doen wanneer ze weer aan het werk gaan.

De training is méér dan alleen een set dia’s gepresenteerd door de trainer. Deelnemers gaan in teamverband aan de slag met voorbeelden uit de praktijk. De training bestaat uit groepsgesprekken en praktische oefeningen op basis van echte cases.

Examen

Na afloop van de training heeft u de mogelijkheid om het wereldwijd erkende officiële Professional Scrum Master I (PSM I) examen af te leggen. Als u slaagt voor het examen bent u formeel gekwalificeerd om als Professional Scrum Master te werken.

 

Programma

De trainingsdagen starten om 9.00 en eindigen rond 17.00 uur. Inclusief pauze en lunch.

  • De theorie en principes van Scrum
  • Het Scrum Framework
  • De Definition of Done
  • Een Scrum-project runnen
  • Samenwerken met mensen en teams
  • Scrum in uw organisatie
  • De rol van de Scrum Master

 

Doelgroep

Deze training is bedoeld voor iedereen die bekend wilt raken met het Scrum Framework. De training is met name geschikt voor medewerkers die het meeste uit Scrum moeten halen, zoals Scrum Masters, managers en leden van het Scrum Team.

 

Class Details

Language

Dutch

Delivery Method

In Person Class
Location: Amsterdam, Netherlands

Date

Start: April 2, 2024
End: April 3, 2024

Class Format

Traditional

Registration & Price

Price: EUR 1695

Price excludes 21% VAT

Register

Registration

Register