Professional Scrum Master Apeldoorn, Sep 25-26, 2019

PSM

Course Overview

De Professional Scrum Master (PSM) training is een tweedaagse training, waarin wordt ingegaan op de theorie en principes van Scrum. De toepassing van Scrum in het ontwikkelen van software neemt sterk toe. De focus ligt op de kracht van Scrum: oppakken en toepassen. Het koppelen van theorie en praktijk staan daarom centraal. Na het volgen van de training heb je een helder beeld van Scrum en ben je in staat met Scrum te starten in jouw team. Na het succesvol afronden van het online examen ontvang je de door Scrum.org erkende Professional Scrum Master certificering, PSM 1.

Price: EUR 1495

Course Details

Location

Apeldoorn, Netherlands

Date

Sep 25, 2019
Sep 26, 2019

More Information

Language: Dutch

Is de Professional Scrum Master (PSM) training geschikt voor mij?

Voor het volgen van de training dien je werkzaam te zijn als projectmanager, teamleider, IT/development manager, productmanager, testmanager, business analist, architect, developer of tester. Je hebt al enige ervaring met Scrum, maar bent nog niet gecertificeerd. We raden aan om de Scrum voor business of Scrum voor IT training gevolgd te hebben. Wil jij Scrum beter begrijpen, zodat je het beter kunt toepassen en jouw bedrijf verder kunt helpen? Dan is de Professional Scrum Master training zeker van toegevoegde waarde. 

 

De focus en de leerdoelen van de Professional Scrum Master (PSM) training

De focus van de training ligt op de theorie achter Scrum en de basisprincipes binnen de methodiek. De training bestaat uit een mix van theorie en praktijkopdrachten.

Na het volgen van de training:

  • heb je een duidelijk beeld waarom Scrum werkt;
  • heb je een diepgaand begrip van dienend leiderschap, waardoor je kunt fungeren als Scrum Master voor je team én stakeholders;
  • ben je in staat om met Scrum te starten in jouw team, of de effectiviteit van het werken met Scrum te verhogen;
  • ben je in staat om Scrum Events op de juiste manier te faciliteren en in te richten;
  • ben je in staat om de rollen en verantwoordelijkheden binnen Scrum te definiëren en te bepalen hoe deze ingevuld kunnen worden binnen jouw Scrum team.

De opbouw van de Professional Scrum Master (PSM) training

Tijdens de training worden verschillende onderwerpen behandeld. Uiteraard passen we de training aan op jouw vragen en ervaringen. In de training komen de volgende onderwerpen aan bod:

  1. De theorie en principes van Scrum
  2. De rollen, regels en gebruiken van Scrum
  3. Het werken met Scrum: mensen en teams
  4. Het coachen en faciliteren
  5. De rol van de Scrum Master

Professional Training Network Provider

Prowareness

Registration

Registration for this class has closed