Professional Scrum Master Baarn, Dec 7-8, 2017

PSM

Course Overview

VX Company beschikt over de benodigde kennis, ervaring en certificeringen om deelnemers op te leiden tot:
- Professional Scrum Master
- Professional Scrum Product Owner
Genoemde certificeringen worden uitgegeven door Scrum.org. Deze wereldwijd opererende organisatie is opgericht door Ken Schwaber, een van de grondleggers van Scrum. Het doel van deze organisatie is het voortdurend verbeteren van het Scrum framework en het delen van de opgedane kennis en ervaring.

Price: EUR 1449

Course Details

Location

Baarn, Netherlands

Date

Dec 7, 2017
Dec 8, 2017

More Information

Language: English

Deze training geeft u inzicht in waarom een schijnbaar simpele werkwijze zoals Scrum verregaande gevolgen heeft voor uw organisatie. Onze trainers voorzien u van alle kennis waarmee u nieuwe Scrum projecten in gang kunt zetten of lopende Scrum projecten naar een hoger niveau kunt brengen. De training richt zich met name op de rol van de Scrum Master en het team. Ook gaan we uitgebreid in op de basisprincipes, rollen, tools en meetings van het Scrum proces. We wisselen daarbij theorie af met praktijkoefeningen en Agile games. Onderdelen die in ieder geval aan de orde komen zijn:

Scrum basisprincipes & theorie: wat is Scrum en hoe verhoudt het zich tot Agile?
– Scrum framework & meetings: de theorie over het proces volgens Scrum.
– Scrum & change: wat verandert er nu daadwerkelijk als u volgens Scrum gaat werken en hoe kunt u die verandering bewerkstelligen?
– Scrum & Total Cost of Ownership: omdat ontwikkel- en beheertrajecten veel invloed op elkaar hebben, leert u hoe u over de grens tussen deze twee trajecten heen kunt kijken en maximaal kunt bijdragen aan uw Total Costs of Ownership.
– Scrum teams: het hoe en waarom van samenwerken, een team zijn en communiceren in de dagelijkse praktijk.
– Scrum planning: u leert klanten te informeren over de voortgang van het project, ondanks het feit dat er in het Scrum proces geen lange termijn planningen worden afgegeven.
– Scaling Scrum: de aanpak van Scrum in grote organisaties en grote complexe projecten met meerdere teams.

Certificering:

Na het volgen van deze training legt u online een (Engelstalig) multiple choice examen af. Dit kunt u op ieder moment en tijdstip doen, maar uiterlijk binnen twee weken na het volgen van de training. Is de score van dit examen minimaal 85%, dan ontvangt u het certificaat ‘Professional Scrum Master’. Deze certificering wordt uitgegeven door Scrum.org.

Venue

VX Company
Baarnsche Dijk 8
3741LR BAARN

Registration

Registration for this class has closed