Professional Scrum Master Delft, May 23-24, 2018

PSM

Course Overview

De Professional Scrum Master voor business training is een tweedaagse training, waarin de toepassing van Scrum op afdelingen als sales, support, customer services, marketing en finance wordt toegelicht. Veel beschikbare hulpmiddelen en trainingen richten zich op de theorie van Scrum en slechts in mindere mate op de toepassing. Dit terwijl 'de kracht van Scrum' juist ligt in het eenvoudig oppakken en toepassen ervan. Deze tweedaagse Professional Scrum Master voor business  training (inclusief certificering) biedt jou daarom de mogelijkheid om theorie en praktijk aan elkaar te koppelen.

Price: EUR 1495

Course Details

Location

Delft, Netherlands

Date

May 23, 2018
May 24, 2018

More Information

Language: Dutch

Is de Professional Scrum Master voor business training geschikt voor mij?

Voor het volgen van de Professional Scrum Master voor business training dien je werkzaam te zijn buiten de IT. Je werkt op een sales of marketingafdeling of hebt bijvoorbeeld een support functie. Je hebt al enige ervaring met Scrum, maar bent nog niet gecertificeerd. Wil je Scrum beter begrijpen, zodat je het beter kunt toepassen en jouw bedrijf verder kunt helpen? Dan is de Professional Scrum Master voor business training geschikt voor jou!

 

De focus en leerdoelen van de Professional Scrum Master voor business training?

De focus van de Professional Scrum Master training ligt op de theorie achter Scrum en de basisprincipes binnen de methodiek. De training bestaat uit een mix van theorie en praktijkopdrachten.

Na het volgen van de training:

  • heb je een duidelijk beeld van waarom Scrum werkt in een business context;
  • heb je een diepgaand begrip van dienend leiderschap, waardoor je kan fungeren als Scrum Master voor je team én stakeholders;
  • ben je in staat om met Scrum te starten in jouw team, of de effectiviteit van het werken met Scrum te verhogen;
  • ben je in staat om Scrum Events op de juiste manier te faciliteren en in te richten;
  • ben je in staat om de rollen en verantwoordelijkheden binnen Scrum te definiëren en te bepalen hoe deze ingevuld kunnen worden binnen jouw Scrum team.

De opbouw van de Professional Scrum Master voor business training?

Tijdens de Professional Scrum Master training worden verschillende onderwerpen behandeld. Uiteraard passen we de training aan op jouw vragen en ervaringen. In de training komen de volgende onderwerpen aan bod:

  1. De theorie en principes van Scrum
  2. De rollen, regels en gebruiken van Scrum
  3. Het werken met Scrum: mensen en teams
  4. Het coachen en faciliteren
  5. De rol van de Scrum Master

Professional Training Network Provider

Prowareness

Registration

Registration for this class has closed