Professional Scrum Master Delft, Nov 27-28, 2019

PSM

Course Overview

Professional Scrum Master voor business training

De Professional Scrum Master voor business training is een tweedaagse training, waarin de toepassing van Scrum op afdelingen als sales, support, customer services, marketing en finance wordt toegelicht. Veel beschikbare hulpmiddelen en trainingen richten zich op de theorie van Scrum en slechts in mindere mate op de toepassing. Dit terwijl 'de kracht van Scrum' juist ligt in het eenvoudig oppakken en toepassen ervan. Deze tweedaagse Professional Scrum Master voor business  training (inclusief certificering) biedt jou daarom de mogelijkheid om theorie en praktijk aan elkaar te koppelen.

Price: EUR 1495

Course Details

Location

Delft, Netherlands

Date

Nov 27, 2019
Nov 28, 2019

More Information

Language: Dutch

Is de Professional Scrum Master voor business training geschikt voor mij?

Voor het volgen van de Professional Scrum Master voor business training dien je werkzaam te zijn buiten de IT. Je werkt op een sales of marketingafdeling of hebt bijvoorbeeld een support functie. Je hebt al enige ervaring met Scrum, maar bent nog niet gecertificeerd. Wil je Scrum beter begrijpen, zodat je het beter kunt toepassen en jouw bedrijf verder kunt helpen? Dan is de Professional Scrum Master voor business training geschikt voor jou!

Wil jij je Scrum Master certificaat behalen maar komen de data van de Professional Scrum Master voor business training je niet uit? Of werk je in de IT? Kijk dan ook bij onze Professional Scrum Master training!

De focus en leerdoelen van de Professional Scrum Master voor business training?

De focus van de Professional Scrum Master training ligt op de theorie achter Scrum en de basisprincipes binnen de methodiek. De training bestaat uit een mix van theorie en praktijkopdrachten.

Na het volgen van de training:

  • heb je een duidelijk beeld van waarom Scrum werkt in een business context;
  • heb je een diepgaand begrip van dienend leiderschap, waardoor je kan fungeren als Scrum Master voor je team én stakeholders;
  • ben je in staat om met Scrum te starten in jouw team, of de effectiviteit van het werken met Scrum te verhogen;
  • ben je in staat om Scrum Events op de juiste manier te faciliteren en in te richten;
  • ben je in staat om de rollen en verantwoordelijkheden binnen Scrum te definiëren en te bepalen hoe deze ingevuld kunnen worden binnen jouw Scrum team.

De opbouw van de Professional Scrum Master voor business training?

Tijdens de Professional Scrum Master training worden verschillende onderwerpen behandeld. Uiteraard passen we de training aan op jouw vragen en ervaringen. In de training komen de volgende onderwerpen aan bod:

  1. De theorie en principes van Scrum
  2. De rollen, regels en gebruiken van Scrum
  3. Het werken met Scrum: mensen en teams
  4. Het coachen en faciliteren
  5. De rol van de Scrum Master

Voorbereiding

Een goede basis voor iedere Agile training is het lezen van de Scrum Guide. Er is een gratis online assessment beschikbaar. Zorg er daarnaast voor dat je met een open mind en een passie voor verandering aan de training deelneemt. Na de training ontvang je verwijzingen naar bronmateriaal voor verdere verdieping en verbreding. 

Examen

Na afloop van de training krijg je een examencode van Scrum.org toegestuurd voor het PSM 1 examen. Deze code ontvang je binnen 48 uur na het volgen van de training. Hier zijn geen kosten aan verbonden en aan de code zit geen afloopdatum. Het examen kan dus rustig thuis worden gemaakt op elk geschikt moment. Wij raden echter aan om het examen zo snel mogelijk na het volgen van de training te maken. Ervaring leert dat deelnemers het beste scoren wanneer zij het examen binnen een week na het volgen van de training afleggen. Let op, de examencode is slechts één keer geldig. Neem je deel aan het examen binnen 14 dagen na afloop van de training en behaal je helaas niet de benodigde 85% om te slagen, dan geeft Scrum.org je éénmalig een gratis herkansing cadeau! Let op, bij deelname aan het examen na 14 dagen na afloop van de training vervalt dit eenmalige presentje. Er dient dan zelf een nieuwe examencode bij Scrum.org te worden aangevraagd. De kosten hiervan zijn voor de deelnemer. Alle informatie over het examen en de certificering vind je ook op onze certificeringspagina. Het examen is in het Engels. In de training worden daarom ook de Engelstalige termen gebruikt.   

Professional Training Network Provider

Prowareness

Registration

Registration for this class has closed