Skip to main content

Professional Scrum Master II

Amsterdam, August 26-27, 2019

Class Overview

Vergroot jouw Scrum Master skills

Tijdens deze tweedaagse Professional Scrum Master II training krijg je de kennis die nodig is om jouw teams nog beter te coachen!

 

Voor wie?

In tegenstelling tot de Professional Scrum Master (PSM) training, die gericht is op Scrum, het Scrum Framework en de rol van de Scrum Master, is de PSM II een training voor gevorderden. Je leert diverse coaching technieken en Servant leadership beter begrijpen. Daarnaast leer je hoe je als Scrum Master het Scrum Team, de Product Owner en de gehele organisatie ondersteunt.

 

Tijdens de training:

Je ontdekt wat je nodig hebt om te groeien als succesvolle Scrum Master, zoals het toepassen van de principes en waarden van Scrum in de besluitvorming. Je zorgt voor een ideale omgeving voor het Scrum Team zodat zij op de juiste manier kunnen groeien in hun werk. Je leert ook over de werkwijzen en vaardigheden die nodig zijn om het juiste soort gesprekken te voeren met het Scrum Team en zo een betere Scrum Master te worden.

Gedurende de training presenteert de PST cases, oefeningen, werkvormen (zoals “Liberating Structures”) en meer.

 

Examen

Na afloop van de training heb je de mogelijkheid om het wereldwijd erkende officiële Professional Scrum Master II (PSMII) examen af te leggen.

 

Programma

De trainingsdagen starten om 9.00 en eindigen rond 17.00 uur. Inclusief pauze en lunch.

  • Wat maakt een Scrum Master effectief?
  • Het Scrum Team ondersteunen
  • De organisatie ondersteunen
  • Uitdagingen voor het middenkader
  • Omgaan met complexiteit en obstakels
  • Meten met Scrum
  • Succesvolle productaflevering en de Definition of Done
  • Werkvormen

 

Certificering

Alle deelnemers aan de Professional Scrum Master II training ontvangen een wachtwoord waarmee ze het Professional Scrum Master II-assessment kunnen doen. Bovendien hebben ze recht op een korting van 40% op het PSM III-assessment.

 

Doelgroep

De Professional Scrum Master II training is bedoeld voor ervaren Scrum Masters met grondige kennis van het Scrum Framework. De training is met name geschikt voor Scrum Masters met een jaar ervaring of langer.

 

 

 

Class Details

Language

Dutch

Delivery Method

In Person Class
Location: Amsterdam, Netherlands

Date

Start: August 26, 2019
End: August 27, 2019

Class Format

Traditional

Registration

Registration for this class has closed