Skip to main content

Professional Scrum Master II

Nieuwegein, June 3-4, 2019

Class Overview

Professional Scrum Master II training

De Professional Scrum Master 2 (PSM2) training (voorbereidend op het PSM2 examen) draait om het maken van de volgende stap in jouw rol als Scrum Master. Dat begeleiden we in deze intensieve tweedaagse training die tevens het vervolg is op de Professional Scrum Master training (PSM) en je voorbereidt op het PSM 2 examen. Vraagstukken als het faciliteren en het voeren van de juiste gesprekken met het team, de Product Owner én de organisatie komen aan bod. 

Class Details

Language

Dutch

Delivery Method

In Person Class
Location: Nieuwegein, Netherlands

Date

Start: June 3, 2019
End: June 4, 2019

Class Format

Traditional

Partner

Prowareness

Registration

Registration for this class has closed

More Information

Is de Professional Scrum Master II training geschikt voor mij?

Voor de Professional Scrum Master 2 (PSM2) training dien je de Professional Scrum Master training gevolgd te hebben en gecertificeerd Scrum Master te zijn. Je hebt minimaal een jaar ervaring en je wilt meer kennis opdoen, zodat je ook de meest pittige situaties kunt begeleiden en kunt groeien in jouw rol als coach. Er ligt een focus op servant leadership en het zo goed mogelijk ondersteunen van het Development Team, de Product Owner en de organisatie. Je bent daarnaast op zoek naar meer verdieping en handvatten, om jezelf en de organisatie te helpen.

De focus en leerdoelen 

In de Professional Scrum Master 2 (PSM2) training ligt er een focus op de facetten die nodig zijn om te groeien richting een succesvolle Scrum Master. Zo wordt er ingegaan op principes en waarden die de Scrum Master helpen in hun beslissingsproces en in het veranderen van de omgeving van Scrumteams (een omgeving gedreven door Agility). De Scrum Master is een complexe rol en moet vaak verschillende sub-rollen aannemen, waaronder:

  • De Scrum Master als een leermeester
  • De Scrum Master als Coach & Mentor
  • De Scrum Master als Facilitator
  • De Scrum Master als Change Agent