Skip to main content

Professional Scrum Master II

Live Virtual Class, December 8-9, 2021

Class Overview

psm2

Professional Scrum Master II (PSM II) cursus is een tweedaagse gevorderde Scrum Master training ontworpen om Scrum Masters te ondersteunen in hun professionele ontwikkeling. De PSM II cursus is bedoeld voor Scrum Masters met minimaal een jaar ervaring die hun kennis en vaardigheden als Scrum Master willen vergroten.

Na de training ontvang je twee pogingen om het online PSM I assessment te maken, wat leidt tot de wereldwijd erkende PSM II certificering.

Voor wie is de Professional Scrum Master (PSM) training?

De Professional Scrum Master II cursus is een gevorderde cursus speciaal ontworpen voor ervaren Scrum Masters die een grondige kennis hebben van het Scrum Framework.  Het is vooral nuttig voor die mensen met minstens één jaar Scrum Master-ervaring.

 

upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/2/...

pSMII class

 

Focus- en leerdoelen

Gedurende twee dagen leren deelnemers over onderwerpen die cruciaal zijn om te groeien als een succesvolle Scrum Master, zoals hoe de principes en waarden van Scrum Scrum Masters helpen bij de beslissingen die ze nemen en hoe de Scrum Master kunnen helpen de omgeving van Scrum Teams te veranderen, waardoor een omgeving ontstaat waarin wendbaarheid werkt. De Scrum Master rol is complex en vaak moet een Scrum Master verschillende houdingen kunnen aannemen om effectief te zijn, zoals:

  • De Scrum Master als Docent
  • De Scrum Master als Coach & Mentor
  • De Scrum Master als Facilitator
  • De Scrum Master als Change Agent
  • Als Scrum Master kan het identificeren en effectief toepassen van de betreffende houding die het team het meest ten goede komt, afhankelijk van de situatie of omstandigheden, de sleutel tot het succes van het team zijn.

Als Scrum Master is een deel van je rol om management en andere stakeholders in je organisatie te helpen de voordelen van Scrum en Agile te begrijpen. Daarom is het absoluut noodzakelijk dat je over de informatie en achtergrond beschikt die nodig is om om een effectieve change agent te zijn.  Gedurende de hele training zullen je Professionele Scrum Trainers  verhalen, oefeningen, faciliteringstechnieken (zoals "Liberating Structures"), middelen en meer bieden om dit mogelijk te maken.
 

Learn more

Klik hier om meer te weten te komen over de PSMII training.
Een data sheet met een volledig overzicht en beschrijving van de training (in het Engels) is hier te downloaden.
 

Class Details

Language

Dutch

Delivery Method

Live Virtual Class
Time Zone: Europe/Amsterdam
Start/End Time: 9:00 AM - 5:00 PM

Date

Start: December 8, 2021
End: December 9, 2021

Class Format

Traditional

Registration & Price

Price: EUR 1295

Registration for this class has closed

Venue

https://spacetocreate.nl/

 

info@spacetocreate.nl

030 340 0000

Adres

Stationsplein 90,
3511ED Utrecht