Professional Scrum Master II Zwolle, Jun 22-25, 2020

PSM II

Course Overview

Converted to Virtual

De Professional Scrum Master II (PSM II) training is een tweedaagse geavanceerde Scrum Master training die speciaal ontworpen is om Scrum Masters te ondersteunen bij hun professionele ontwikkeling. Deze training is bedoeld voor Scrum Masters met ten minste één jaar ervaring die hun kennis en vaardigheden als Scrum Master willen vergroten, waarbij deze training een stap in die reis is. De training omvat tevens een gratis poging om het wereldwijd erkende certificeringsexamen Professional Scrum Master II (PSM II) te doen.

Anders dan de Professional Scrum Master (PSM) training, die zich voornamelijk richt op het gebruik van Scrum, het Scrum framework en de rol van de Scrum Master, is de PSM II een geavanceerde training die de deelnemers helpt de verschillende houdingen te begrijpen die een effectieve Scrum Master en Servant Leader kenmerken, terwijl ze met elkaar de diepte ingaan om samen te onderzoeken hoe ze het Development Team, de Product Owner en de organisatie beter kunnen dienen. Tijdens de training komen ook praktijk gerelateerde casussen voor en worden vaardigheden aangereikt die de deelnemers direct in staat stelt deze in de eigen werkomgeving toe te passen, om op die manier betere Scrum Masters te worden.

Price: EUR 1195

Course Details

Location

Zwolle, Netherlands

Date

Jun 22, 2020
Jun 25, 2020

More Information

Language: Dutch, English

Due to COVID-19 this course is converted to a virtual course and spread over four mornings from 9:00 unit 13:00 (CET).

Venue

Information about the venue will be published two weeks before the start of the training, but the training will be easy to reach by car and public transport.

Registration