Skip to main content

Professional Scrum Master

Taastrup, June 13-14, 2024

Class Overview

Introduktion

Professional Scrum Master (PSM) kurset er et 2 dags kursus som dækker principper og den (empiriske) proces teori som underbygger mekanismer, regler og roller i Scrum frameworket. Du lærer om avancerede teknikker til servant-leadership, som kan hjælpe en Scrum Master til at blive mere effektiv. Teknikkerne fokuserer på skift i adfærd, arbejdet med teams, coaching og facilitering samt forandringer i hele organisationen. Deltagerne lærer gennem undervisning og teambaserede øvelser, og bliver udfordret til at tænke i Scrum principper til bedre at forstå, hvad de skal gøre, når vender tilbage til deres eget arbejde.

Målgruppe

Kurset er specifikt målrettet Scrum Masters og personer, der har praktisk erfaring med Scrum, men indholdet er relevant for alle, der har interesse i effektivitet og løbende forbedringer hos udviklingsteams. Hvis du ønsker en mere grundlæggende introduktion til Scrum, anbefaler vi kurset Applying Professional Scrum (APS). Deltagerne bør kunne bestå Scrum Open testen inden kurset.

Underviser

Undervisningen foregår på dansk eller engelsk (med engelsk materiale) af Mads Troels Hansen, som er certificeret Professional Scrum Træner hos Scrum.org. Mads er en af de mest erfarne i Danmark i at implementere og praktisk arbejde med Scrum. Han har mere end 20 års erfaring med Agile teknikker fra flere danske og internationale virksomheder og har som udviklingschef/CTO indført Scrum i 4 virksomheder. I mere end 15 år har han udført Scrum/Agile coaching, mentoring og træning på alle niveauer i organisationer for at aktivere mere af virksomhedens potentiale, skabe agilitet og resultater. Mads er også licenseret Management 3.0 træner.

Hvad siger deltagerne?

Udtagelser fra andre deltagere

Inkluderet i prisen

  • 2 dages kursus, forplejning og kursusmateriale
  • En test hos Scrum.org for certificering til Professional Scrum Master I
  • Efterfølgende online adgang til træner
  • $200 i rabat på test hos Scrum.org for certificering til Professional Scrum Master II

Spørgsmål

Hvis du vil høre mere om kurset eller mulighederne for at afholde det som internt firmakursus med god rabat, kan du kontakte Mads Troels Hansen på mth@lean-agile.dk eller +45 6082 2282.

Prisen er uden DK moms.

Class Details

Language

Danish

Delivery Method

In Person Class
Location: Taastrup, Denmark (venue details)

Date

Start: June 13, 2024
End: June 14, 2024

Class Format

Traditional

Registration & Price

Price: DKK 12999

ex DK moms

Register

More Information

Indhold

Scrum teori og principper

Scrum er baseret på empirisk proces teori til at styre komplekst arbejde

Scrum Framework  

Alle elementer i Scrum supplerer hinanden til en samlet helhed. Lær om de underliggende formål og principper.

Done og Undone

Vigtigheden af Done og hvordan det påvirker evnen til at kunne leverer ny funktionalitet.

Product Delivery med Scrum

Agile planlægning og hvordan man arbejder med Product Backloggen

People og Teams

Scrum Teams er selvorganiserende og tværfaglige, hvilket er meget anderledes end traditionelle udviklingsgrupper. Team sammensætning, forming, mange projekter.

Scrum Master rollen

Scrum Masteren hjælper hele Scrum teamet med at forstå og bruge Scrum framework til at skabe højere værdi, produktivitet og til at tænke empirisk. 

Test og Certificering

Kurset indgår i Professional Scrum serien og dermed også i certificeringsprogrammet hos Scrum.org, hvor deltagerne efter kurset får mulighed for at tage en online test. Hvis testen bestås, bliver man certificeret som Professional Scrum Master I. Indholdet i kurset dækker også test for certificering til Professional Scrum Master II, som efterfølgende kan købes med rabat hos Scrum.org.

 

Venue

Teknologisk Institut
 

Registration

Register