Professional Scrum Master Utrecht, Jun 20-21, 2018

PSM

Course Overview

Professional Scrum Master voor business training

De Professional Scrum Master voor business training is een tweedaagse training, waarin de toepassing van Scrum op afdelingen als sales, support, customer services, marketing en finance wordt toegelicht. Veel beschikbare hulpmiddelen en trainingen richten zich op de theorie van Scrum en slechts in mindere mate op de toepassing. Dit terwijl 'de kracht van Scrum' juist ligt in het eenvoudig oppakken en toepassen ervan. Deze tweedaagse Professional Scrum Master voor business  training (inclusief certificering) biedt jou daarom de mogelijkheid om theorie en praktijk aan elkaar te koppelen.

Is de Professional Scrum Master voor business training geschikt voor mij?

Voor het volgen van de Professional Scrum Master voor business training dien je werkzaam te zijn buiten de IT. Je werkt op een sales of marketingafdeling of hebt bijvoorbeeld een support functie. Je hebt al enige ervaring met Scrum, maar bent nog niet gecertificeerd. Wil je Scrum beter begrijpen, zodat je het beter kunt toepassen en jouw bedrijf verder kunt helpen? Dan is de Professional Scrum Master voor business training geschikt voor jou!

Wil jij je Scrum Master certificaat behalen maar komen de data van de Professional Scrum Master voor business training je niet uit? Of werk je in de IT? Kijk dan ook bij onze Professional Scrum Master training!

Zie ook het leerpad voor Scrum Masters. 

Price: EUR 1495

Course Details

Location

Utrecht, Netherlands

Date

Jun 20, 2018
Jun 21, 2018

More Information

Language: Dutch

Professional Training Network Provider

Prowareness

Registration

Registration for this class has closed