Professional Scrum Master Utrecht, Apr 11-12, 2022

PSM

Course Overview

In deze officiële certified Professional Scrum Master training van Scrum.org leren de deelnemers hoe ze teams, product owners en ontwikkel afdelingen kunnen begeleiden om succesvol te zijn met Scrum. De training gaat uitgebreid in op de fundamenten van Scrum en Agile werken. De training zit vol praktijk voorbeelden en tips om de Scrum Master rol in de praktijk succesvol in te vullen. Ook is er veel aandacht voor Scrum adoptie en hoe je waardecreatie en ontwikkelproductiviteit kunt optimaliseren.

Testimonials

Professional Scrum Master | Jean Kuppers

Great training. Really enjoyed Cesario’s interactive training methods. He did a great job tailoring the content of the course to the needs of the group.

I can recommend this training to anyone who wants to understand SCRUM beyond just passing the assessment.

Jean Kuppers | Kitam

Professional Scrum Master | Nico Jansen

WOWW! Inspirerend, fascinerend en boeiend! 2 dagen echt genoten en veel geleerd. Een echte aanrader. Dank je wel Cesario!

Nico Jansen | Delta-N

Professional Scrum Master | Umut Tutal

Geweldige training, leuke workshops. Ik vind de onderwerpen zeer nuttig, vooral communicatie aspecten. Cesario is zeer ervaren, communicatief, houdt de training altijd gezellig, spannend.

Umut Tutal - Onior

Professional Scrum Master| Nico Kohlberg

Geweldige cursus met een geweldige ervaren cursusleider, Cesario. Vooral de link tussen theorie en praktijk kwam goed naar voren. Kortom 2 hele inspirerende dagen!

Nico Kohlberg | Premium

Investering

 

Price: EUR 1595

Course Details

Location

Utrecht, Netherlands

Date

Apr 11, 2022
Apr 12, 2022

More Information

Language: Dutch, English

Opzet van de training

De Professional Scrum Master training is een interactieve training waarin je Scrum ervaart. De training is een opeenvolging van stukken theorie gevolgd door uitdagende groepsactiviteiten waarin deelnemers de theorie meteen in de praktijk kunnen brengen. Vragen stellen mag, en wordt zelfs aangemoedigd. We ondersteunen de theorie met herkenbare praktijkvoorbeelden. Waar nodig gaan we dieper in op de theoretische achtergrond van Scrum. Deelnemers worden niet alleen geïnspireerd maar kunnen na de training ook daadwerkelijk zelf aan de slag.

Deze training wordt verzorgd door Cesario Ramos, de eerste Professional Scrum Trainer in Nederland en oprichter van AgiliX Agile Consulting.
Cesario Ramos begeleid organisaties in agile adoptie, is een frequent spreker op internationale conferenties en de auteur van het boek Emergent en co-auteur van het nog te publiceren boek Scrum Patterns. Door de uitgebreide praktijk ervaring van Cesario Ramos komen in de training naast de standaard onderwerpen ook de laatste in de praktijk werkende Scrum patterns en Scrum adoptie technieken en principes voor.

In de trainingen van AgiliX worden vragen direct beantwoord en ondersteund met concrete praktijkvoorbeelden en theoretische onderbouwing. Hierdoor zijn de deelnemers niet alleen geïnspireerd maar kunnen na de training ook daadwerkelijk aan de slag. De training bestaat uit instructie en vooral groeps activiteiten waarin deelnemers de theorie in de praktijk brengen.

Doelgroep

De training is speciaal bedoeld voor Scrum Masters, maar de inhoud van de training is van toepassing op iedereen die software teams ondersteund in het verbeteren van het gehele software ontwikkel proces. Als je verantwoordelijk bent voor Scrum adoptie binnen een project of organisatie dan is het volgen van deze training een uitstekende stap.

Professional Scrum Master certificatie

Om de certificering te behalen dienen de studenten het PSM examen af te leggen. Dit is een online examen en zit bij de prijs inbegrepen.

Voorbereiding op de training

Om het meeste uit de training te halen dienen deelnemers

  • De Scrum Guide te hebben doorgelezen.
  • Een boek over Scrum te hebben gelezen zoals Software in 30 days of Agile Project Management with Scrum.
  • Algemene kennis te hebben van project management.
  • Hebben gewerkt in of met een team dat software producten ontwikkeld.
  • Meer kennis te willen opdoen over hoe Scrum werkt en hoe je Scrum binnen een organisatie kunt implementeren.

Prijs

De kosten van de training zijn Euro 1.595,- ex Btw per persoon
Inbegrepen bij de prijs zijn de toegangscode voor het afleggen van het online examen, het officiële trainingsmateriaal en voor beide dagen koffie, thee, versnaperingen en lunch.

Agenda
In deze twee daagse training worden de volgende onderwerpen besproken:

Scrum basics.
Wat is Scrum en hoe is het ontstaan?

Scrum theorie.
Waarom werkt Scrum? Wat zijn haar theoretische fundamenten en principes?
Hoe verschilt Scrum van traditional software otwikkeling?

Scrum Framework & Meetings
Hoe is de Scrum theory geïmplementeerd middels time-boxes, rollen, regels en artifacts. Hoe kunnen deze het meest effectjef worden gebruikt?

Scrum en verandering.
Scrum is anders: wat betekent dit voor mijn project en organisatie? Hoe kan ik het best Scrum adopteren gegeven de benodigde veranderingen.

Scrum Teams.
Scrum teams zijn zelf organiserend en multi disciplinair, dit verschilt van traditionals ontwikkel projecten en teams. Hoe ontwikkelen we een succesvol multidisciplinair team?

Scrum planning.
Hoe plan en schat je een project?

Risk Management & Reporting
Scrum is empirisch. Hoe kunnen we voorspellingen doen?, risico’s controleren en voortgang bewaken met Scrum.

Schalen van Scrum.
Scrum werkt goed voor een team. Het werkt ook uitstekend voor projecten die bestaan uit honderden mensen die verspreid zijn over de gehele wereld. Hoe kunnen we Scrum schalen voor grote projecten?

 

Venue

Carlton President Hotel
Floraweg 25
3542 DX Utrecht

 

Professional Training Network Provider

AgiliX Consulting

Registration