Skip to main content

Professional Scrum Product Owner

Live Virtual Class, May 13-14, 2020

Class Overview

Een frisse blik op product ownership. Leer in deze 2-daagse virtuele training hoe je het meeste uit iedere sprint haalt en een waardevol product oplevert. Inclusief Scrum.org PSPO certificaat

Speciale actie: Bespaar 33% op alle virtuele klassen in April en mei door de kortingscode “VIRTUAL33” te gebruiken in stap 3 van de registratie.

Class Details

Language

Dutch

Delivery Method

Live Virtual Class
Time Zone: (not set)
Start/End Time:

Date

Start: May 13, 2020
End: May 14, 2020

Class Format

Traditional

Partner

Xebia

Registration & Price

Price: EUR 1495

Registration for this class has closed

More Information

Word een Professional Scrum Product Owner!

Jij weet met succes de markt en jouw product samen te brengen. Maar, hoe word je een Professional Scrum Product Owner? Als Professional Scrum Product Owner haal jij het meeste uit iedere sprint en lever je een waardevol product op. Daarvoor is meer dan alleen basiskennis nodig. Onze PSPO training geeft jou in twee dagen de inzichten en vaardigheden die je nodig hebt.  

Deze Product Owner training is perfect voor

Jij bent verantwoordelijk voor nieuwe producten of de ontwikkeling van software. Misschien ben je al Product Owner of heb je onze Product Owner Foundation training gevolgd en wil je nu meer. De PSPO training is perfect voor iedereen met basiskennis van Scrum en product management.

Wat leer je tijdens de Professional Scrum Product Owner (PSPO) training?

Product ownership is meer dan alleen beheren van een backlog. Om de waarde van jouw product te maximaliseren, heb je kennis nodig van elk aspect van product management. We beginnen met de basis: Agile Product Management, Value Driven Development en het Scrum Framework. Daarna gebruiken we allerlei praktijkvoorbeelden om te leren hoe je succesvol een product op de markt brengt, gebruikmakend van Scrum Principes, een Product Backlog en Release Management.

Programma

  • Agile Product Management: alle elementen van Agile werken, van product visie tot release planning.
  • Product development: wat is Emergent Software Development en wat is een Technical Risk?
  • Een dynamische Agile organisatie: leer besluiten maken op basis van Evidence Based Management.
  • Scrum Framework: hoe is het framework opgebouwd en met welk doel?
  • Mensen en teams: wat is het verschil tussen faciliteren en leren?

PSPO Trainers

Onze trainers zijn door Scrum.org gecertificeerde experts. Het zijn goeroes in hun vakgebied. Goeroes met ontzettend veel praktijkervaring. Deze ervaringen delen ze graag met jou als extra aanvulling op de PSPO leerdoelen die door Scrum.org zijn bepaald. De perfecte voorbereiding op jouw PSPO examen!

PSPO Certificering

Het PSPO examen (plus 1 herkansing) en Scrum.org certificaat zijn bij de training inbegrepen. Je legt het examen online af op een moment naar keuze. Let op, alleen wanneer je het examen binnen twee weken na de laatste trainingsdag maakt ontvang je een gratis tweede kans. Slaag je voor het PSPO examen dan:

  • ontvang je een Scrum.org Professional Scrum Product Owner certificaat.
  • word je levenslang lid van de Scrum.org community.
  • word je opgenomen in de wereldwijde Professional Scrum Product Owner database.

Ja, ik wil Professional Scrum Product Owner worden

Na registratie ontvang je een bevestigingsmail met praktische informatie. Een week voor de training vragen we je naar dieetwensen. Indien voorbereiding gewenst is, krijg je op dit moment ook de literatuur via de mail. Tot dan!

Wat moet ik nog meer weten?

Het Scrum.org PSPO examen is bij de prijs van de training inbegrepen, net als het studiemateriaal.

Venue

Virtual Class