Professional Scrum Product Owner Live Virtual Class, Nov 26-27, 2020

PSPO

Course Overview

De tweedaagse Professional Scrum Product Owner (PSPO) training van Prowareness gaat in op de rol en de verantwoordelijkheden van de Product Owner. De focus ligt op de uitdaging om ook de business- en projectmanagers met Scrum te laten werken. 

Wil jij een Product Owner certificaat behalen en ben je werkzaam buiten de IT (commercie, sales, support, marketing, finance, customer services)? We bieden ook de Professional Scrum Product Owner voor business training aan. 

We provide this training in English as well.

Price: EUR 1495

Course Details

Location

Live Virtual Class
 Europe/Amsterdam
 
8:30 AM - 4:30 PM

Date

Nov 26, 2020
Nov 27, 2020

More Information

Language: Dutch

IS DE PROFESSIONAL SCRUM PRODUCT OWNER TRAINING GESCHIKT VOOR MIJ?

De Professional Scrum Product Owner training is geschikt voor jou als je:

 • Werkzaam bent als productmanager of IT developmentmanager
 • Verantwoordelijk bent voor een businesslijn of het optimaliseren van de waarde van IT-producten
 • Het Scrum Framework beter wilt begrijpen

LEERDOELEN

Na het volgen van de Professional Scrum Product Owner training heb je:

 • Een duidelijk beeld bij de rol van Product Owner
 • Je hebt geleerd hoe je kunt fungeren als Product Owner voor jouw team en stakeholders
 • Hoe je stuurt op het maximaliseren van waarde
 • Hoe je prioriteiten stelt in de Product Backlog
 • Handvatten om effectief de Agility van de business te vergroten

WAT KRIJG IK?

 • Een goede lunch aangevuld met diverse (gezonde) snacks en drankjes gedurende de training
 • Voorbereidingsmateriaal voor aanvang van de training
 • Je eigen exclusieve studieboek dat je tijdens de training maakt, als aanvulling op het officiële Scrum.org PSPO1 trainingsmateriaal
 • Scrum.org PSPO1 assessment & gratis herkansing (indien je het eerste assessment binnen 2 weken na afronden training maakt)

INHOUD EN FOCUS

Tijdens de Professional Scrum Product Owner training worden verschillende onderwerpen behandeld:

 1. Agile product management
 2. Value-driven development
 3. Scrum theorie & empirisme
 4. Het Scrum Framework
 5. Product Backlog Management
 6. Het managen van requirements, producten en releases

VOORBEREIDING

Een goede basis voor iedere Agile training is het lezen van de Scrum Guide. Er is een gratis online assessment beschikbaar. Zorg er daarnaast voor dat je met een open mind en een passie voor verandering aan de training deelneemt. Na de training ontvang je verwijzingen naar bronmateriaal voor verdere verdieping en verbreding. 

EXAMEN

Na afloop van de training krijg je een examencode van Scrum.org toegestuurd voor het PSPO 1 examen. Deze code ontvang je binnen 48 uur na het volgen van de training. Hier zijn geen kosten aan verbonden en aan de code zit geen afloopdatum. Het examen kan dus rustig thuis worden gemaakt op elk geschikt moment. Wij raden echter aan om het examen zo snel mogelijk na het volgen van de training te maken. Ervaring leert dat deelnemers het beste scoren wanneer zij het examen binnen een week na het volgen van de training afleggen. Let op: de examencode is slechts één keer geldig. Neem je deel aan het examen binnen 14 dagen na afloop van de training en behaal je helaas niet de benodigde 85% om te slagen, dan geeft Scrum.org je éénmalig een gratis herkansing cadeau! Let op: bij deelname aan het examen na 14 dagen na afloop van de training vervalt dit eenmalige presentje. Er dient dan zelf een nieuwe examencode bij Scrum.org te worden aangevraagd. De kosten hiervan zijn voor de deelnemer. Alle informatie over het examen en de certificering vind je ook op onze certificeringspagina. Het examen is in het Engels. In de training worden daarom ook de Engelstalige termen gebruikt.   

TRAINERS

De Professional Scrum Product Owner (PSPO) training wordt gegeven door de ervaren Professional Scrum Trainers (PSTs) van Prowareness. Onze trainers hebben ervaring in de praktijk en zijn gecertificeerd door onze Partner in Principle Scrum.org. Meer informatie over onze trainers vind je op de trainerspagina

Professional Training Network Provider

Prowareness

Registration

Registration for this class has closed