Professional Scrum Product Owner - Advanced Amsterdam, Aug 12-13, 2021

PSPO-A

Course Overview

Deze 2-daagse Professional Scrum Product Owner - Advanced (PSPO-A) is speciaal voor Product Owners die hun skills willen verbeteren.

Deel je ervaringen en vergroot je impact! Deze 2-daagse Professional Scrum Product Owner - Advanced training voor ervaren Product Owners biedt je de kans om te reflecteren op jouw rol en je skills te verbeteren. De training wordt gegeven door Chris Lukassen en Robbin Schuurman, de masterminds achter het Six Stances of Product Owner Model.

Price: EUR 1495

Course Details

Location

Amsterdam, Netherlands

Date

Aug 12, 2021
Aug 13, 2021

More Information

Language: Dutch

Maximaliseer je impact! 

Als Product Owner ken je alle ins en outs van Agile product ownership. Onderweg ben je al wel allerlei uitdagingen tegengekomen waardoor je je afvraagt hoe je jouw impact kan maximaliseren. Dat is wat de Professional Scrum Product Owner - Advanced je leert! Van werken met een Scrum Team tot werken met de hele organisatie. We beantwoorden vragen zoals: Hoe werk je het beste samen met stakeholders? Hoe kom je tot een gemeenschappelijke visie op waarde en hoe reageer je op een lastige situatie?

Deze Professional Scrum Product Owner - Advanced training is perfect voor

Deze training is een gevorderde Product Owner training, die de PSPO I opvolgt. Perfect voor Product Owners die willen reflecteren op hun rol en op zoek zijn naar in-depth Scrum kennis. Scrum Masters, Agile Coaches, Chapter Leads en Managers die Product Owners willen ondersteunen in hun professionele groei zijn ook meer dan welkom! Dit is een Expert level training. Dat betekent dat we ervan uitgaan dat jij:

 • de Scrum Gids hebt bestudeerd en Scrum snapt.

 • minstens één jaar ervaring hebt als Product Owner.

 • deel uitmaakt van een Scrum Team en/of een Product Owner training hebt gevolgd.  

Dit is van belang om deze training goed aan te laten sluiten op jouw Learning Journey. Ook zorgen we er op deze manier voor dat de voorkennis van de deelnemers overeen komt. Een Professional of Certified Scrum Product Owner certificaat is niet vereist voor deelname, maar we raden je wel aan om kennis op dit niveau te hebben.

Wat leert je tijdens de Professional Scrum Product Owner - Advanced?

Robbin en Chris ontwikkelden de Six Stances van een Product Owner. Een gevalideerd concept dat de basis vormt van de Professional Scrum Product Owner - Advanced. Deze training is niet zomaar een Product Owner training; het is een nieuwe manier om naar je rol te kijken. Welke onderwerpen behandelen we?

Ervan uitgaande dat jij de basis van Scrum kent, duiken we direct het diepe in met Agile Governance, Contracting en Budgeting. Ook bespreken we Scaling. Hoe schaal je volgens Scrum? Wat betekent dit voor jouw PO rol? Je leert wat Persona's en Customer Journey Mapping zijn en hoe je deze inzet om betere beslissingen te nemen en betere producten te creëren. Je leert Business Model Innovation en Product Innovation combineren en waarde maximaliseren door gebruik te maken van experimenten en Impact Mapping. Tijdens de training vragen we je steeds om ook jouw ervaring te delen. Dit helpt je ontdekken hoe je jouw impact kunt vergroten.

Programma

 • Product Owner stances: maak kennis met de verschillende stances.

 • Customer/User Value: leer de waarde van jouw product bepalen.

 • Stakeholders: verbeter de manier waarop je communiceert met alle stakeholders.

 • Productvisie: leer hoe je Storytelling gebruikt om je visie te delen.

 • Productontwikkeling: hoe maak development een prioriteit?

 • Productinnovatie: creëer experimenten die productinnovatie een boost geven.

Ben ik klaar voor de Professional Scrum Product Owner - Advanced (PSPO-A)?

Als je je afvraagt welke PO training op dit moment het beste bij jou Learning Journey past, dit zijn de verschillen: Professional of Certified Scrum Product Owner trainingen leren je de basics van product ownership, terwijl de Professional Scrum Product Owner - Advanced voortbouwt op jouw ervaringen. In deze training leer je hoe je een nog betere Product Owner wordt. De Professional of Certified Scrum Product Owner trainingen leiden je op tot Product Owner. De APO is bedoeld voor ervaren Product Owners die een Product Expert willen worden.

De Trainers

Scrumgoeroes Chris Lukassen en Robbin Schuurman zijn door Scrum.org erkend als Steward en hebben deze Professional Scrum Product Owner - Advanced training ontwikkeld. Chris en Robbin zijn beiden bestsellers en Professional Scrum Trainers die nauw samenwerken met de Professional Scrum Trainer Community. Zij kijken ernaar uit om hun inzichten en ervaringen met jou delen tijdens deze training.

PSPO Certificering

Het PSPO examen (plus 1 herkansing) en Scrum.org certificaat zijn bij de training inbegrepen. Je legt het examen online af op een moment naar keuze. Let op, alleen wanneer je het examen binnen twee weken na de laatste trainingsdag maakt ontvang je een gratis tweede kans. Slaag je voor het PSPO examen dan:

 • Ontvang je een Scrum.org Professional Scrum Product Owner certificaat.

 • Word je levenslang lid van de Scrum.org community.

 • Word je opgenomen in de wereldwijde Professional Scrum Product Owner database.

Ja, ik wil mijn impact vergroten.

Na aanmelding voor de Professional Scrum Product Owner - Advanced, ontvang je een bevestigingsmail met praktische informatie. Een week voor de training vragen we je naar eventuele dieetwensen en we delen literatuur als voorbereiding gewenst is. Tot dan!

Wat moet ik nog meer weten?

Ook interessant

Venue

Xebia Office Amsterdam
Wibautstraat 200/202
1091 GS Amsterdam
Netherlands

Train station Amsterdam Amstel at walking distance.

Lunch, snacks and drinks included in the training.

Professional Training Network Provider

Xebia

Registration

Registration for this class has closed