Professional Scrum Product Owner Amsterdam, May 27-28, 2020

PSPO

Course Overview

Course language: Dutch / Nederlands

Inclusief

 • Gratis poging voor het wereldwijd erkende Scrum.org Professional Scrum Product Owner I certification assessment (PSPO I)
 • Gratis herkansing als je jouw eerste poging doet binnen 2 weken maar het niet hebt gehaald.
 • Certification insurance: uitgebreide nazorg als je moeite hebt met het assessment
 • Gratis boek – aanbevolen boek geselecteerd door de trainer
 • Professional Scrum Product Owner Reference Guide
 • Lidmaatschap tot mijn exclusieve training alumni Slack community
 • Jaarlijkse meetup met training alumni
 • $ 200,- korting op het PSPO II assessment
 • Uitgebreid lunch buffet, drinken en snacks gedurende de dag

Leer hoe je waarde kunt maximaliseren

Het zijn van een Professional Product Owner omvat veel meer dan het opschrijven van requirements en het managen van een Product Backlog. Product Owners hebben kennis en begrip nodig van allerlei product management aspecten, naast de rol van Product Owner volgens Scrum, om waarde te kunnen maximaliseren met hun producten.

Lees mijn blog post: Are dependencies dictating your Product Backlog?

Wat je gaat leren

PSPO course in actionProfessional Scrum Product Owner (PSPO) is een 2-daagse training die focust op al deze gebieden. Deze training is bedoeld voor Product Owners, product managers en iedereen die verantwoordelijkheid draagt voor het succes van een product in de markt. Deze training is ook zeer waardevol als je Product Owners coacht. Tijdens deze training zullen deelnemers hun kennis ontwikkelen en versterken met betrekking tot het vervullen van de rol van Product Owner. Dit gaan we doen door middel van instructie, discussies, en diverse oefeningen en praktijksituaties waar je in teamverband mee aan de slag gaat. Hiermee zal duidelijk worden hoe breed de verantwoordelijkheden zijn van een Product Owner vanuit een Agile perspectief. Er wordt ook stilgestaan bij hoe je waarde kunt meten en daarmee op waarde kunt sturen.

Aanbevolen bronnen voor Product Owners

PSPO onderwerpen

 • Agile Product Management
 • Value-Driven Development
 • Scrum Principles & Empiricism
 • The Scrum Framework
 • Product Backlog Management
 • Release Management

Professional Scrum Product Owner certificering

Alle deelnemers die de 2-daagse PSPO training hebben voltooid ontvangen een wachtwoord voor het Professional Scrum Product Owner (PSPO) assessment. En je krijgt een gratis herkansing als je jouw eerste poging doet binnen 2 weken maar het niet hebt gehaald - een score hebt van minder dan 85%.

Wat anderen van deze training vinden

“The training itself was setup as a Scrum Sprint, all topics were handled as Product Backlog Items, the training schedule was the roadmap, and so on. Not your everyday Powerpoint slide training, there was even no Powerpoint at all. Great! And on top of that, Matthijs is an experienced Product Owner so he knows what he’s talking about. Learn Scrum from the best, learn from Matthijs.”

“I participated in the Professional Scrum Product Owner Training which was facilitated by Matthijs. This was the best content and facilitated training that I have ever had. Matthijs balanced the complexity of the material with the need to handle questions from the delegates in a flexible and enjoyable way. Far from the normal “dry” training that I have had in the past.”

Meer reviews

Jouw trainer: Matthijs de Booij

Photo of MatthijsMijn missie: anderen inspireren nieuwe manieren van werken te ontdekken. De afgelopen jaren heb ik meer dan 100 trainingen en workshops verzorgd met betrekking tot Agile, Scrum en Kanban. Ik heb meer dan 15 organisaties geadviseerd en gecoacht in diverse sectoren van financiële instellingen tot zorg organisaties.

Voordat ik een externe trainer, consultant, en coach werd heb ik ruim 5 jaar ervaring opgedaan in verschillende Scrum Teams als lid van een Development Team, Product Owner, en Scrum Master.

Als Professional Scrum Trainer en Accredited Kanban Trainer heb ik het vertrouwen gekregen van de scheppers van Scrum en de Kanban Method om het best mogelijke fundament te leggen waar jij op kunt bouwen in de praktijk. En als bijproduct van de training vergroot je de kans om je te kunnen certificeren.

Mijn trainingen worden gekenmerkt door het minimaliseren van het gebruik van Powerpoint, en het maximaliseren van het gebruik van visualities op flipovers op een incrementele wijze. Deze visualisaties zullen je helpen met het terughalen van de de opgedane inzichten, de gesprekken die we hebben gevoerd, en jouw eigen reflecties gedurende de 2 dagen van de training.

Ik geloof dat ik deze training het beste kan verzorgen door de waarden en principes van Scrum en het Agile Manifesto los te laten op de training zelf, en de wijze waarop ik de training faciliteer. Daarmee probeer ik tevens het goede voorbeeld te geven.

Email: matthijs@debooij.training
WhatsApp:  +31 6 1883 0117

De prijs hieronder is excl. 21% BTW

  Price: EUR 1495

  Course Details

  Location

  Amsterdam, Netherlands

  Date

  May 27, 2020
  May 28, 2020

  More Information

  Language: Dutch

  Venue

  BCN Amsterdam Arena
  Hoogoorddreef 5
  1101 BA Amsterdam, Netherlands

  Location training venue

  Professional Training Network Provider

  De Booij Training & Consultancy

  Registration