Skip to main content

Due to the Russian invasion of Ukraine, we have paused all purchases and training in and from Russia.

Professional Scrum Product Owner

Amsterdam, March 1-2, 2023

Class Overview

Ben jij of word jij Product Owner binnen een team? Dan is deze training perfect voor jou. Zorg dat jouw product telkens beter wordt en dat je met je team werkt aan de taken die de meeste waarde opleveren. In onze Product Owner training leer je hoe meer waarde kunt creëren in minder tijd.

Class Details

Language

Dutch

Delivery Method

In Person Class
Location: Amsterdam, Netherlands

Date

Start: March 1, 2023
End: March 2, 2023

Partner

Epic Agility

Registration & Price

Price: EUR 1195
Register

More Information

Als Product Owner krijg je meer grip op de ontwikkeling & verbetering van jouw product

Als Product Owner wil je de waarde van jouw product voor je stakeholders maximaliseren en succesvolle resultaten opleveren. De rol van een Product Owner is gevarieerd en sterk in verbinding met een veranderlijke omgeving. Je leert rekening te houden met verschillende perspectieven en organisatieniveaus.

In de IT omgevingen werk je samen met een Development team. Het is ook goed mogelijk om Product Owner te zijn in bijvoorbeeld een Marketing -, een Human Resource – of een Productontwikkeling omgeving.
Als Product Owner beschik je over de verschillende skills; bedrijfsstrategie, stakeholder management, productontwerp, marktanalyse, klantcontact en projectmanagement.

Product ownership is veel meer dan alleen het beheren van een backlog. Om de waarde van jouw product te maximaliseren heb je kennis nodig van elk aspect van product management. We beginnen met de basis: Agile Product Management, Value Driven Development en het Scrum Framework. Daarna gebruiken we allerlei praktijkvoorbeelden om te leren hoe je succesvol een product op de markt brengt, gebruik makend van Scrum Principes, een Product Backlog en Release Management.

De Professional Scrum Product Owner training is voor:

Professionals die geïnteresseerd zijn in het starten van een carrière als Product Owner, Product Owners met al enige ervaring in de rol maar die hun begrip van Scrum en hun rol willen verbeteren of corrigeren. Scrum Masters die een effectieve coach willen zijn voor Product Owners zullen ook waardevolle inzichten vinden in deze training. Hoewel de training een inleiding tot het Scrum-raamwerk omvat, is deze voornamelijk vanuit het perspectief van de Product Owner opgezet.

Registration

Register