Professional Scrum Product Owner Baarn, Jun 19-20, 2017

PSPO

Course Overview

Wat leer je tijdens deze training?

Na deze training ken je alle aspecten van het Product Ownership en weet je hoe je die inzet. Je leert hoe je de klant vertegenwoordigt richting het Scrum team en hoe je ervoor zorgt dat iedereen met de juiste visie naar het product kijkt. De training is interactief en tijdens de training spelen we spellen om de theorie te ondersteunen. Onderdelen die onder andere aan bod komen zijn:

  • De theorie: Scrum.
  • De praktijk: binnen Scrum wordt gestuurd op waarde toevoegen voor onze klant. Maar waarom is dat en hoe pak je dit goed aan?
  • Product Management: we gaan in op de product lifecycle en de invloed van Scrum hierop.
  • Managing Requirements: je leert hoe je veranderende requirements bij de ontwikkeling van software goed beheert en prioriteert.
  • Plannen met Scrum: je leert hoe je klanten kunt informeren over de voortgang.

Geslaagd!

Na deze tweedaagse training doe je examen. Heb je dit positief afgesloten? Je ontvangt dan een certificaat van Scrum.org. Bovendien krijg je toegang tot de community van Scrum.org.

Voorwaarden

Voor deelname hoef je geen theoretische voorkennis of ervaring te hebben. Die doe je op tijdens de training. Het is wel handig om voorafgaand aan de training enige basiskennis op te doen door het lezen van de Scrum Guide: scrumguides.org. Zowel groepen als individuen kunnen zich inschrijven voor het programma.

Price: EUR 1450

Course Details

Professional Training Network Provider

VX Company IT Services

Registration

Registration for this class has closed