Professional Scrum Product Owner Delft, Dec 13-14, 2017

PSPO

Course Overview

Professional Scrum Product Owner (PSPO) training

De Professional Scrum Product Owner (PSPO) training is een tweedaagse training, waarin wordt ingegaan op de rol en verantwoordelijkheden van de Product Owner. De focus ligt op de uitdaging om ook de business en productmanagers met Scrum te laten werken wanneer dit framework wordt geïmplementeerd. Na het volgen van de training heb je een duidelijk beeld van de rol van Product Owner en kun je deze rol binnen je team vervullen. Na het succesvol afronden van het online examen ontvang je de door scrum.org erkende Professional Scrum Product Owner certificering, PSPO 1.

Price: EUR 1495

Course Details

Location

Delft, Netherlands

Date

Dec 13, 2017
Dec 14, 2017

More Information

Language: Dutch

De focus en de leerdoelen van de Professional Scrum Product Owner (PSPO) training?

De focus van de Professional Scrum Product Owner training ligt op de rol van de productmanager en zijn/haar verantwoordelijkheden wanneer Scrum binnen het bedrijf wordt geïmplementeerd. De training bestaat uit een mix van theorie en praktijkopdrachten.

Na het volgen van de training:

  • heb je een duidelijk beeld van de rol van Product Owner;
  • kun je fungeren als Product Owner voor jouw team en stakeholders;
  • kun je user stories opstellen en prioriteiten stellen in een product backlog;
  • ben je in staat om effectief de Agility van de business te vergroten.

De opbouw van de Professional Scrum Product Owner (PSPO) training?

Tijdens de Professional Scrum Product Owner training worden verschillende onderwerpen behandeld. Uiteraard passen we de training aan op jouw vragen en ervaringen. In de training komen de volgende onderwerpen aan bod:

  1. Agile management
  2. De rol van de Scrum Product Owner
  3. Het managen van requirements, producten en releases
  4. Value-driven development

Voorbereiding

Een goede basis voor iedere Agile training is het lezen van de Scrum Guide. Er is een gratis online assessment beschikbaar. Zorg er daarnaast voor dat je met een open mind en een passie voor verandering aan de training deelneemt. Na de training ontvang je verwijzingen naar bronmateriaal voor verdere verdieping en verbreding. 

Examen

Na afloop van de training krijg je een examencode van Scrum.org toegestuurd voor het PSPO 1 examen. Deze code ontvang je binnen 48 uur na het volgen van de training. Hier zijn geen kosten aan verbonden en aan de code zit geen afloopdatum. Het examen kan dus rustig thuis worden gemaakt op elk geschikt moment. Wij raden echter aan om het examen zo snel mogelijk na het volgen van de training te maken. Ervaring leert dat deelnemers het beste scoren wanneer zij het examen binnen een week na het volgen van de training afleggen. Let op, de examencode is slechts één keer geldig. Neem je deel aan het examen binnen 14 dagen na afloop van de training en behaal je helaas niet de benodigde 85% om te slagen, dan geeft Scrum.org je éénmalig een gratis herkansing cadeau! Let op, bij deelname aan het examen na 14 dagen na afloop van de training vervalt dit eenmalige presentje. Er dient dan zelf een nieuwe examencode bij Scrum.org te worden aangevraagd. De kosten hiervan zijn voor de deelnemer. Alle informatie over het examen en de certificering vind je ook op onze certificeringspagina. Het examen is in het Engels. In de training worden daarom ook de Engelstalige termen gebruikt.   

Professional Training Network Provider

Prowareness

Registration

Registration for this class has closed