Professional Scrum Product Owner Den Haag, Jul 17-18, 2019

PSPO

Course Overview

Professional Scrum Product Owner voor business training

De toepassing van Scrum in het ontwikkelen van nieuwe producten, proposities en bij commercie, sales, support, customer services, marketing en finance afdelingen in het algemeen neemt sterk toe. De focus ligt op de uitdaging om ook de business en productmanagers met Scrum te laten werken wanneer deze methodiek wordt geïmplementeerd. Na het volgen van de training heb je een duidelijk beeld van de rol van Product Owner en kun je deze rol binnen je team vervullen. Deze tweedaagse Professional Scrum Product Owner voor business training (inclusief certificering) biedt jou daarom de mogelijkheid om theorie en praktijk aan elkaar te koppelen.

Price: EUR 1495

Course Details

Location

Den Haag, Netherlands

Date

Jul 17, 2019
Jul 18, 2019

More Information

Language: Dutch

Is de Professional Scrum Product Owner voor business training geschikt voor mij?

Voor het volgen van de Professional Scrum Product Owner voor business training dien je werkzaam te zijn op afdelingen buiten IT, zoals commercie, sales, support, customer services, marketing of finance. Je hebt al enige ervaring met Scrum, maar bent nog niet gecertificeerd. Wil je Scrum beter begrijpen zodat je het beter kunt toepassen en jouw bedrijf verder kunt helpen? Dan is de training geschikt voor jou. 

Wat ga ik leren in de Professional Scrum Product Owner voor business training?

Na het volgen van de training:

  • heb je een duidelijk beeld van de rol van Product Owner;
  • kun je fungeren als Product Owner voor jouw team en stakeholders;
  • kun je user stories opstellen en prioriteiten opstellen in een product backlog;
  • ben je in staat om effectief de Agility van de business te vergroten.

Welke onderwerpen gaan we behandelen in de Professional Scrum Product Owner voor business training?

In de training komen verschillende onderwerpen aan bod. Uiteraard passen we de training aan op jouw vragen en ervaringen. Een kort overzicht van het programma vind je hieronder.

  1. De theorie en principes van Scrum
  2. Agile management
  3. De rol van de Scrum Product Owner
  4. Het managen van requirements, producten en releases
  5. Value-driven development

Hoe kan ik me goed voorbereiden op de Professional Scrum Product Owner voor business training?

Voordat je begint aan de training is het handig om de Scrum guide te bestuderen en het gratis online assessment te doen. Voor het volgen van deze training is het vereist om ervaring met Scrum te hebben. Heb je deze ervaring niet, dan kan je als voorbereiding de Scrum voor business training volgen.

Examen

Na afloop van de training krijg je een examencode van Scrum.org toegestuurd voor het PSPO 1 examen. Deze code ontvang je binnen 48 uur na het volgen van de training. Hier zijn geen kosten aan verbonden en aan de code zit geen afloopdatum. Het examen kan dus rustig thuis worden gemaakt op elk geschikt moment. Wij raden echter aan om het examen zo snel mogelijk na het volgen van de training te maken. Ervaring leert dat deelnemers het beste scoren wanneer zij het examen binnen een week na het volgen van de training afleggen. Let op, de examencode is slechts één keer geldig. Neem je deel aan het examen binnen 14 dagen na afloop van de training en behaal je helaas niet de benodigde 85% om te slagen, dan geeft Scrum.org je éénmalig een gratis herkansing cadeau! Let op, bij deelname aan het examen na 14 dagen na afloop van de training vervalt dit eenmalige presentje. Er dient dan zelf een nieuwe examencode bij Scrum.org te worden aangevraagd. De kosten hiervan zijn voor de deelnemer. Alle informatie over het examen en de certificering vind je ook op onze certificeringspagina. Het examen is in het Engels. In de training worden daarom ook de Engelstalige termen gebruikt.   

Professional Training Network Provider

Prowareness

Registration

Registration for this class has closed