Skip to main content

Professional Scrum Product Owner

Hilversum, October 5-6, 2023

Class Overview

Een frisse blik op product ownership. Leer in deze 2-daagse training hoe je het meeste uit iedere sprint haalt en een bruikbaar product oplevert. Inclusief Scrum.org PSPO certificaat.

Class Details

Language

Dutch

Delivery Method

In Person Class
Location: Hilversum, Netherlands (venue details)

Date

Start: October 5, 2023
End: October 6, 2023

Class Format

Traditional

Partner

Xebia

Registration & Price

Price: EUR 1570

Registration for this class has closed

More Information

Word een Professional Scrum Product Owner!

Jij weet met succes de markt en jouw product samen te brengen. Maar hoe word je een Professional Scrum Product Owner? Als Professional Scrum Product Owner haal jij het meeste uit iedere sprint en lever je een bruikbaar product op. Daarvoor is meer dan alleen basiskennis nodig. Onze PSPO training geeft jou in twee dagen de inzichten en vaardigheden die je nodig hebt.  

Deze Product Owner training is perfect voor

Jij bent verantwoordelijk voor nieuwe producten of de ontwikkeling van software. Misschien ben je al Product Owner of heb je onze Product Owner Foundation training gevolgd en wil je nu meer. De PSPO training is perfect voor iedereen met basiskennis van Scrum en product management.

Wat leer je tijdens de Professional Scrum Product Owner (PSPO) training?

Product ownership is meer dan alleen beheren van een backlog. Om de waarde van jouw product te maximaliseren, heb je kennis nodig van elk aspect van product management. We beginnen met de basis: Agile Product Management, Value Driven Development en het Scrum Framework. Daarna gebruiken we allerlei praktijkvoorbeelden om te leren hoe je succesvol een product op de markt brengt, gebruikmakend van Scrum Principes, een Product Backlog en Release Management.

Programma

  • Agile Product Management: alle elementen van Agile werken, van product visie tot release planning
  • Product development: wat is Emergent Software Development en wat is een Technical Risk?
  • Een dynamische Agile organisatie: leer besluiten maken op basis van Evidence Based Management
  • Scrum Framework: hoe is het framework opgebouwd en met welk doel?
  • Mensen en teams: werken met self managing teams

PSPO Trainers

Onze trainers zijn door Scrum.org gecertificeerde experts. Het zijn goeroes in hun vakgebied. Goeroes met ontzettend veel praktijkervaring. Deze ervaringen delen ze graag met jou als extra aanvulling op de PSPO leerdoelen die door Scrum.org zijn bepaald. De perfecte voorbereiding op jouw PSPO examen!

PSPO Certificering

Het PSPO examen (plus 1 herkansing) en Scrum.org certificaat zijn bij de training inbegrepen. Je legt het examen online af op een moment naar keuze. Let op, alleen wanneer je het examen binnen twee weken na de laatste trainingsdag maakt ontvang je een gratis tweede kans. Slaag je voor het PSPO examen dan:

  • ontvang je een Scrum.org Professional Scrum Product Owner certificaat
  • word je levenslang lid van de Scrum.org community
  • word je opgenomen in de wereldwijde Professional Scrum Product Owner database

Product Owner Learning Journey

De Learning Journey van een Product Owner begint bij de basics: kennis die je opdoet in de praktijk of tijdens onze Product Owner Foundation training. De volgende stap is deze Professional Scrum Product Owner (PSPO) training op professional niveau. Wil je echt een expert worden? Na een jaar praktijkervaring kan je deelnemen aan onze Professional Scrum Product Owner - Advanced (PSPO-A) training. Heb je de ambitie om Product Leader te worden? Vervolg jouw Learning Journey dan met onze Leadership voor Product Managers training.

Ja, ik wil Professional Scrum Product Owner worden

Na registratie ontvang je een bevestigingsmail met praktische informatie. Een week voor de training vragen we je naar dieetwensen. Indien voorbereiding gewenst is, krijg je op dit moment ook de literatuur via de mail. Tot dan!

Wat moet ik nog meer weten?

Het Scrum.org PSPO examen is bij de prijs van de training inbegrepen, net als het studiemateriaal en een lekkere lunch. Reis- en verblijfkosten zijn niet bij de prijs inbegrepen.

Venue

Xebia Office
Laapersveld 27
1213 VB, Hilversum
Netherlands

Gunstig gelegen vanaf de A27/afrit 33 Hilversum.
Gratis parkeren.
Treinstation Hilversum Sportpark is op loopafstand.

Lunch, snacks en drankjes zijn inbegrepen bij de training.