Professional Scrum Product Owner Utrecht, Dec 14-15, 2017

PSPO

Course Overview

Heeft u al (enige) ervaring in het werken als Product Owner, maar heeft u het Scrum Product Owner examen nog niet gedaan? Volg dan de Scrum gecertificeerde Product Owner training. De Scrum Product Owner training wordt in het Nederlands gegeven door één van de weinige Nederlands gecertificeerde Professional Scrum trainers en tevens Agile Coaches bij Prowareness, Peter Koning, Rob van Lanen en Bas van Lieshout. Op veler verzoek bieden wij de Scrum Master en Product Owner training in Amsterdam Engelstalig aan.

Price: EUR 1495

Course Details

Location

Utrecht, Netherlands

Date

Dec 14, 2017
Dec 15, 2017

More Information

Language: Dutch

Leerdoelen Professional Scrum Product Owner Training
Na deze 2-daagse interactieve training heeft u:
✓ Kennis van hoe de iteratief-incrementele principes door Scrum worden ingevuld; ✓ Inzicht in welke elementen Scrum onderkent, de samenhang ervan en hoe deze productiviteitsverhogend werken; ✓ Hoe de Scrum fundamenten van belang zijn voor incrementeel productbeheer en hoe deze creatief naar hun eigen praktijksituatie vertaald kunnen worden; ✓ Kennis van accurate en realistische product- en releaseplannen; ✓ Een concreet beeld van hoe zij kunnen optreden als Product Owner richting Scrum Teams en stakeholders;

Als Product Owner kunt u:
✓ User Stories opstellen en prioriteren in een Product Backlog;
✓ Zelfstandig denken in termen van een goede toepassing van het Scrum framework voor productbeheer.

Venue

Heeft u al (enige) ervaring in het werken als Product Owner, maar heeft u het Scrum Product Owner examen nog niet gedaan? Volg dan de Scrum gecertificeerde Product Owner training. De Scrum Product Owner training wordt in het Nederlands gegeven door één van de weinige Nederlands gecertificeerde Professional Scrum trainers en tevens Agile Coaches bij Prowareness: Peter Koning, Bas van Lieshout, Rob van Lanen en Maarten Kossen. Op veler verzoek bieden wij de Scrum Master en Product Owner training in Amsterdam Engelstalig aan.

Professional Training Network Provider

Prowareness

Registration

Registration for this class has closed