Professional Scrum Product Owner Utrecht, Nov 25-26, 2019

PSPO

Course Overview

Professional Scrum Product Owners hebben begrip nodig van alle zaken die waarde toevoegen aan hun producten. De Product Owner training helpt deze kennis te ontwikkelen, van stakeholder management tot release planning en delivery. Het doel is om producten met de juiste functionaliteit zo snel als nodig en mogelijk op te kunnen leveren. De stappen om dit te bereiken komen in detail aan bod.

De Professional Scrum Product Owner training is een interactive training met instructie, afgewisseld met groepsactiviteiten waarin deelnemers de theorie meteen in de praktijk kunnen brengen.

roland flemm class = action!!

 

Testimonials

PSPO Training | Niels Monshouwer

I had been working as a Scrum Product Owner for quite some time before taking the Product Owner course from Cesario. It was a great experience, as there was a lot of time for questions and to go more in depth into the subject matter. It really helped me to become a better product owner!

Niels Monshouwer | WeirdBeard

PSPO | Roos Timmermans

De training PSPO gevolgd en heel enthousiast geworden over de mogelijkheden die Agile en scrum bieden voor de ontwikkeling van onze producten.

Roos Timmermans - Unit4

PSPO Training | Marc Maessen 

Hele leerzame en inspiratievolle training die aangepast kan worden naar de wens van de cursisten en zo toegespitst wordt op hetgeen het meest gevraagd benodigd is. Cesario is een trainer met een zeer grote schat aan ervaring en kennis en kan daardoor snel en adequaat de situatie anticiperen, de training bijsturen en de theorie aanvullen met real life voorbeelden die hij zelf heeft ondervonden. Zeer waardevolle hulpmiddelen en aftercare toegereikt gekregen en dus al met al uitermate tevreden. Absolute aanrader !!!

Marc Maessen

PSPO Training | Andrew

Cesario is een inspirerende en enthousiaste trainer die met zijn ervaring en kennis de deelnemers een completere Scrum Master en/of Product Owner maakt. Absoluut een aanrader voor beginnende en ervaren "scrum personen"!

Andrew

Investering

 

 

Price: EUR 1695

Course Details

More Information

Language: Dutch, English

Opzet van de Training

De Professional Scrum Product Owner training is een interactieve training waarin je Scrum ervaart. De training is een opeenvolging van stukken theorie gevolgd door uitdagende groepsactiviteiten waarin deelnemers de theorie meteen in de praktijk kunnen brengen. Vragen stellen mag, en wordt zelfs aangemoedigd. We ondersteunen de theorie met herkenbare praktijkvoorbeelden. Waar nodig gaan we dieper in op de theoretische achtergrond van Scrum. Deelnemers worden niet alleen geïnspireerd maar kunnen na de training ook daadwerkelijk zelf aan de slag.

Deze training wordt verzorgd door Cesario Ramos, de eerste Professional Scrum Trainer in Nederland en oprichter van AgiliX Agile Consulting.
Cesario Ramos begeleid organisaties in agile adoptie door heel de wereld, is een frequent spreker op internationale conferenties en de auteur van het boek Emergent en co-auteur van het nog te publiceren boek Scrum Patterns. Door de uitgebreide praktijk ervaring van Cesario Ramos komen in de training naast de standaard onderwerpen ook de laatste in de praktijk werkende Agile product development technieken en principes voor.

Zie Professional Product Owner training voor een uitgebreide beschrijving.

Professional Scrum Product Owner certificatie

Om de certificering te behalen dienen de studenten het PSPO examen af te leggen. Dit is een online examen en zit bij de prijs inbegrepen.

Voorbereiding op de training

Om het meeste uit de training te halen dienen deelnemers

  • De Scrum Guide te hebben doorgelezen.
  • Een boek over Scrum te hebben gelezen zoals Software in 30 days of Agile Project Management with Scrum.
  • Algemene kennis te hebben van product management.
  • Hebben gewerkt in product management of in de toekomst te gaan werken in product management.
  • Meer kennis te willen opdoen over hoe Scrum werkt en hoe je Scrum kunt gebruiken om meer waarde voor je klanten te kunnen leveren.

Prijs

De kosten van de training zijn Euro 1.595,- ex Btw per persoon. Inbegrepen bij de prijs zijn de toegangscode voor het afleggen van het online examen, het officiële trainingsmateriaal en voor beide dagen koffie, thee, versnaperingen en lunch.

Algemene Leveringsvoorwaarden
Op de trainingen zijn de algemene voorwaarden van AgiliX van toepassing.

 

 

Venue

President Carlton Hotel
Floraweg 25
Utrecht

 

 

Professional Training Network Provider

AgiliX Consulting

Registration

Registration for this class has closed