Professional Scrum Product Owner Utrecht, Mar 15-16, 2021

PSPO

Course Overview

Professional Scrum Product Owners hebben begrip nodig van alle zaken die waarde toevoegen aan hun producten. De Product Owner training helpt deze kennis te ontwikkelen, van stakeholder management tot release planning en delivery. Het doel is om producten met de juiste functionaliteit zo snel als nodig -en mogelijk- op te kunnen leveren. De stappen om dit te bereiken komen in detail aan bod. De Professional Scrum Product Owner training is een interactive training met instructie, afgewisseld met groepsactiviteiten waarin deelnemers de theorie meteen in de praktijk kunnen brengen.

Testimonials

I had been working as a Scrum Product Owner for quite some time before taking the Product Owner course from Cesario. It was a great experience, as there was a lot of time for questions and to go more in-depth into the subject matter. It really helped me to become a better product owner!

Niels Monshouwer | WeirdBeard

De training PSPO gevolgd en heel enthousiast geworden over de mogelijkheden die Agile en scrum bieden voor de ontwikkeling van onze producten.

Roos Timmermans - Unit4

Hele leerzame en inspiratievolle training die aangepast kan worden naar de wens van de cursisten en zo toegespitst wordt op hetgeen het meest gevraagd benodigd is. Cesario is een trainer met een zeer grote schat aan ervaring en kennis en kan daardoor snel en adequaat de situatie anticiperen, de training bijsturen en de theorie aanvullen met real life voorbeelden die hij zelf heeft ondervonden. Zeer waardevolle hulpmiddelen en aftercare toegereikt gekregen en dus al met al uitermate tevreden. Absolute aanrader !!!

Marc Maessen

Cesario is een inspirerende en enthousiaste trainer die met zijn ervaring en kennis de deelnemers een completere Scrum Master en/of Product Owner maakt. Absoluut een aanrader voor beginnende en ervaren "scrum personen"!

Price: EUR 1695

Course Details

Location

Utrecht, Netherlands

Date

Mar 15, 2021
Mar 16, 2021

More Information

Language: English, Dutch

Opzet van de Training

De Professional Scrum Product Owner training is een interactieve training waarin je Scrum ervaart. De training is een opeenvolging van stukken theorie gevolgd door uitdagende groepsactiviteiten waarin deelnemers de theorie meteen in de praktijk kunnen brengen. Vragen stellen mag, en wordt zelfs aangemoedigd. We ondersteunen de theorie met herkenbare praktijkvoorbeelden. Waar nodig gaan we dieper in op de theoretische achtergrond van Scrum. Deelnemers worden niet alleen geïnspireerd maar kunnen na de training ook daadwerkelijk zelf aan de slag.

Professional Scrum Product Owner certificatie

Om de certificering te behalen dienen de studenten het PSPO examen af te leggen. Dit is een online examen en zit bij de prijs inbegrepen.

Voorbereiding op de training

Om het meeste uit de training te halen dienen deelnemers

  • De Scrum Guide te hebben doorgelezen.
  • Een boek over Scrum te hebben gelezen zoals Software in 30 days of Agile Project Management with Scrum.
  • Algemene kennis te hebben van product management.
  • Hebben gewerkt in product management of in de toekomst te gaan werken in product management.
  • Meer kennis te willen opdoen over hoe Scrum werkt en hoe je Scrum kunt gebruiken om meer waarde voor je klanten te kunnen leveren.

 

 

Venue

President Carlton Hotel
Floraweg 25
Utrecht

 

 

Professional Training Network Provider

AgiliX Consulting

Registration