Skip to main content

Professional Scrum with User Experience

Amsterdam, July 24-25, 2019

Class Overview

Download de Professional Scrum met User Experience brochure

 

Leer jouw UX werkzaamheden managen met Scrum

Tijdens deze tweedaagse Professional Scrum met User Experience training krijg je de kennis die nodig is om moderne UX-werkwijzen binnen jouw Scrum-werkwijze te integreren en zo effectief mogelijk te opereren.

Soms lijkt het alsof het ontwerpen van software een uiterst traag proces is, en niet echt geschikt is voor de snelle Agile cadans en Scrum events, de waarheid is echter anders.

 

Tijdens de training:

Gedurende twee dagen leer je meer over UX-technieken die met name effectief werken in Scrum Teams. Bovendien leer je over praktische tools en best practices voor het werken met klanten en hun feedback. Op die manier kun je met jouw Scrum Team meer waarde leveren voor de klant zonder dat de essentie van Scrum verloren gaat.

 

Voor wie?

Deze training is uitstekend geschikt voor iedereen die in een productteam werkzaam is (ontwerpers, productmanagers): op technologie gerichte teams functioneren beter als er goed wordt samengewerkt tussen de verschillende disciplines en specialisaties. Verschillende prioriteiten, werkzaamheden en werkritmes kunnen silo’s creëren in teams en de organisatie als geheel. Leer hoe je het Scrum Framework en UX-technieken kunt gebruiken om jouw team gefocust te houden op waarde en samenwerking.

 

Examen

Na afloop van de training heb je de mogelijkheid om het wereldwijd erkende officiële Professional Scrum met User Experience examen af te leggen.

 

Programma

De trainingsdagen starten om 9.00 en eindigen rond 17.00 uur. Inclusief pauze en lunch.

  • Scrum met UX verbetert continuous learning
  • Uitkomsten boven productie
  • UX-werk managen in Scrum
  • Focus op gebruikers
  • Experimenteren

 

Certificering

Alle deelnemers aan de Professional Scrum with User Experience training ontvangen een wachtwoord waarmee ze het Professional Scrum with User Experience I-assessment kunnen doen. Deelnemers die binnen 14 dagen na ontvangst van hun gratis wachtwoord het PSU I-assessment proberen en niet minstens 85% halen, mogen gratis een tweede poging wagen.

 

Doelgroep

Deze training is bedoeld voor Scrum Masters, Product Owners en alle anderen die betrokken zijn bij het afleveren van producten (ontwerpers, productmanagers). Mensen die bekend zijn met UX leren hoe ze effectiever kunnen werken binnen het kader van Scrum, hoe ze werk kunnen onderverdelen in sprints en hoe ze hun werk in de Product Backlog kunnen visualiseren.

 

 

 

Class Details

Language

Dutch

Delivery Method

In Person Class
Location: Amsterdam, Netherlands

Date

Start: July 24, 2019
End: July 25, 2019

Class Format

Traditional

Registration

Registration for this class has closed