Professional Scrum with User Experience Amsterdam, Nov 18-19, 2019

PSU

Course Overview

Leer uw UX werkzaamheden managen met Scrum

Tijdens deze tweedaagse Professional Scrum met User Experience training krijgt u de kennis die nodig is om moderne UX-werkwijzen binnen uw Scrum-werkwijze te integreren en zo effectief mogelijk te opereren. Soms lijkt het alsof het ontwerpen van software een uiterst traag proces is, en niet echt geschikt is voor de snelle Agile cadans en Scrum events, de waarheid is anders.

 

Tijdens de training:

Gedurende twee dagen leert u meer over UX-technieken die met name effectief werken in Scrum Teams. Bovendien leert u over praktische tools en best practices voor het werken met klanten en hun feedback. Op die manier kunt u met uw Scrum Team meer waarde leveren voor de klant zonder dat de essentie van Scrum verloren gaat.

 

Voor wie?

Deze training is uitstekend geschikt voor iedereen die in een productteam werkzaam is (ontwerpers, productmanagers): op technologie gerichte teams functioneren beter als er goed wordt samengewerkt tussen de verschillende disciplines en specialisaties. Verschillende prioriteiten, werkzaamheden en werkritmes kunnen silo’s creëren in teams en de organisatie als geheel. Leer hoe u het Scrum Framework en UX-technieken kunt gebruiken om uw team gefocust te houden op waarde en samenwerking.

 

Examen

Na afloop van de training heeft u de mogelijkheid om het wereldwijd erkende officiële Professional Scrum met User Experience examen af te leggen.

 

Programma

De trainingsdagen starten om 9.00 en eindigen rond 17.00 uur. Inclusief pauze en lunch.

 

  • Scrum met UX verbetert continuous learning
  • Uitkomsten boven productie
  • UX-werk managen in Scrum
  • Focus op gebruikers
  • Experimenteren

 

Certificering

Alle deelnemers aan de Professional Scrum with User Experience training ontvangen een wachtwoord waarmee ze het Professional Scrum with User Experience I-assessment kunnen doen. Deelnemers die binnen 14 dagen na ontvangst van hun gratis wachtwoord het PSU I-assessment proberen en niet minstens 85% halen, mogen gratis een tweede poging wagen.

 

Doelgroep

Deze training is bedoeld voor Scrum Masters, Product Owners en alle anderen die betrokken zijn bij het afleveren van producten (ontwerpers, productmanagers). Mensen die bekend zijn met UX leren hoe ze effectiever kunnen werken binnen het kader van Scrum, hoe ze werk kunnen onderverdelen in sprints en hoe ze hun werk in de Product Backlog kunnen visualiseren.

 

Course Details

Location

Amsterdam, Netherlands

Date

Nov 18, 2019
Nov 19, 2019

More Information

Language: Dutch

Registration