Professional Scrum Product Owner - Advanced Amsterdam, Apr 15-16, 2020

PSPO-A

Course Overview

Course language: Dutch / Nederlands

Inclusief

 • Gratis poging voor het wereldwijd erkende Scrum.org Professional Scrum Product Owner II certification assessment (PSPO II)
 • Gratis herkansing als je jouw eerste poging doet binnen 14 dagen maar het niet hebt gehaald.
 • Certification insurance: uitgebreide nazorg als je moeite hebt met het assessment
 • Gratis boek – aanbevolen boek geselecteerd door mij
 • Professional Scrum Product Owner - Advanced Reference Guide
 • Lidmaatschap tot mijn exclusieve training alumni Slack community
 • Jaarlijkse meetup met training alumni
 • $ 200,- korting op het PSPO III assessment
 • Uitgebreid lunch buffet, drinken en snacks gedurende de dag

Het beheersen van de Product Owner Stances

PSPO-A course in actionDeze 2-daagse Professional Scrum Product Owner - Advanced (PSPO-A) training focust op het helpen van ervaren Product Owner in het vergroten van hun vermogen om een sterke visie neer te zetten, het valideren van hun hypotheses, en uiteindelijk meer waarde te kunnen leveren aan hun stakeholders. Het is een interactieve en experimentele workshop waar deelnemers verschillende onderwerpen verkennen aan de hand van een reeks oefeningen en discussies.

Wat je gaat leren tijdens de PSPO-A training

De rol van Product Owner is zeer veelzijdig, wat er toe leidt dat een Product Owner veel verschillende type houdingen en gedrag moet kunnen aannemen naargelang de situatie. Deze training haalt deze type gedrag en houding boven en daagt de deelnemers uit deze verschillende effectieve Product Owner Stances aan te nemen:

 • Customer Representative - gefocust op het begrijpen van problemen, uitdagingen en potentiële kansen met betrekking tot de klanten
 • Visionary - uitdragen van de visie, de mogelijke toekomst en kansen op manieren die bijdragen aan een geezamelijk begrip.
 • Experimenter - gefocust op innovatie, het testen van hypotheses en valideren van potentiële waarde en daarme innovatie aan te moedigen
 • Influencer - communiceren met en het beïnvloeden van stakeholders, klanten en het Scrum Team om te acteren vanuit een gezamenlijk doel en beeld van waarde.
 • Collaborator - op zoek gaan naar input, ideeën en feedback van anderen
 • Decision Maker - gefocust op het behalen van maximal impact door het maken van heldere keuzes en besluiten

Aan de hand van deze Product Owners Stances staan we stil bij de volgende onderwerpen:

  • Het begrijpen van je producten
  • Wie zijn je klanten?
  • Het verbinden van product functionaliteiten aan uitkomsten voor klanten
  • Communicerene van product visie en strategie
  • Waarde en pricing modellen
  • Innovatie en experimenteren
  • Stakeholders en stakeholder management
  • Agile governance, budgetteren en contracten
  • Het opschalen van de rol van Product Owner

  Aanbevolen bronnen voor Product Owners

  Voor wie is deze training bedoeld

  De Professional Scrum Product Owner - Advanced training is een gevorderde training voor Product Owners en product managers die praktische ervaring hebben met het managen van een product. Het is tevens waardevol voor Scrum Masters en stakeholders die samenwerken met Product Owners. In het bijzonder voor diegenen die minimaal een jaar ervaring hebben in het ontwikkelen van producten met Scrum

  Ik raad je ten zeerste aan om eerst deel te nemen aan mijn Professional Scrum Product Owner (PSPO) training en/of in het bezit te zijn van het PSPO I certificaat voordat je overweegt deel te nemen aan deze Professional Scrum Product Owner - Advanced training. Mocht je twijfelen of deze training geschikt is voor jou neem dan even contact met mij op.

  Professional Scrum Product Owner II certificering

  Alle deelnemers die de 2-daagse PSPO-A training hebben voltooid ontvangen een wachtwoord voor het Professional Scrum Product Owner II (PSPO II) assessment. En je krijgt een gratis herkansing als je jouw eerste poging doet binnen 2 weken maar het niet hebt gehaald - een score hebt van minder dan 85%.

  Wat anderen van deze training vinden

  “Matthijs is without a doubt one of the best trainers. He not only has mastered all the theory behind Scrum, but he has vast experience in applying that knowledge in the enterprise world. In his training courses he doesn’t just spout the agile platitudes at you, but deals with the real-life messy business of applying agile ideals to the day to day work. Matthijs’ trainings are invaluable if you are planning to actually be agile instead of just learning about Scrum.”

  Kinshuk Kale, Change Agent, Agile and Innovation Coach

  Meer reviews

  Jouw trainer: Matthijs de Booij

  Photo of Matthijs de Booij

  Mijn missie: anderen inspireren nieuwe manieren van werken te ontdekken. De afgelopen jaren heb ik meer dan 100 trainingen en workshops verzorgd met betrekking tot Agile, Scrum en Kanban. Ik heb meer dan 15 organisaties geadviseerd en gecoacht in diverse sectoren van financiële instellingen tot zorg organisaties.

  Voordat ik een externe trainer, consultant, en coach werd heb ik ruim 5 jaar ervaring opgedaan in verschillende Scrum Teams als lid van een Development Team, Product Owner, en Scrum Master.

  Als Professional Scrum Trainer en Accredited Kanban Trainer heb ik het vertrouwen gekregen van de scheppers van Scrum en de Kanban Method om het best mogelijke fundament te leggen waar jij op kunt bouwen in de praktijk. En als bijproduct van de training vergroot je de kans om je te kunnen certificeren.

  Mijn trainingen worden gekenmerkt door het minimaliseren van het gebruik van Powerpoint, en het maximaliseren van het gebruik van visualities op flipovers op een incrementele wijze. Deze visualisaties zullen je helpen met het terughalen van de de opgedane inzichten, de gesprekken die we hebben gevoerd, en jouw eigen reflecties gedurende de 2 dagen van de training.

  Ik geloof dat ik deze training het beste kan verzorgen door de waarden en principes van Scrum en het Agile Manifesto los te laten op de training zelf, en de wijze waarop ik de training faciliteer. Daarmee probeer ik tevens het goede voorbeeld te geven.

  Email: matthijs@debooij.training
  WhatsApp:  +31 6 1883 0117

  De prijs hieronder is excl. 21% BTW

  Price: EUR 1495

  Course Details

  Location

  Amsterdam, Netherlands

  Date

  Apr 15, 2020
  Apr 16, 2020

  More Information

  Language: Dutch

  Venue

  BCN Amsterdam Arena
  Hoogoorddreef 5
  1101 BA Amsterdam

  Training venue

  Professional Training Network Provider

  De Booij Training & Consultancy

  Registration