Skip to main content

Professional Scrum Product Owner

Amsterdam, August 29-30, 2019

Class Overview

DOWNLOAD DE BROCHURE

 

Van klantwens tot het opleveren van waarde

Tijdens deze tweedaagse Product Owner training krijgt u de kennis die nodig is om het werk van een Product Owner effectief uit te voeren! Een professionele Product Owner zijn betekent méér dan het opschrijven van productvereisten of het bijhouden van een Product Backlog. Product Owners moeten zich een concreet beeld kunnen vormen van alle waardetoevoegende aspecten van productmanagement, waarvan Product Ownership maar één voorbeeld is.

De tweedaagse Professional Scrum Product Owner training is gericht op al deze aspecten en leert deelnemers hoe ze de waarde van softwareproducten en -systemen kunnen optimaliseren.

Voor wie?

PSPO is een zeer informatieve training voor Product Owners, Agile-productmanagers en alle anderen die verantwoordelijk zijn voor het commerciële succes van een softwareproduct.

Waarom?

In de training ontwikkelen de deelnemers hun kennis van Product Ownership door middel van theorie en teamoefeningen. De vele verantwoordelijkheden die een rol spelen bij het afleveren van een succesvol product zullen vanuit een Agile-standpunt worden bekeken. Er worden maatstaven geïdentificeerd voor het creëren van waarde en het met succes afleveren van producten.

De PSPO training is méér dan alleen een set dia’s gepresenteerd door een trainer. Deelnemers gaan in teamverband aan de slag met voorbeelden uit de praktijk. De training bestaat uit groepsgesprekken en praktische oefeningen op basis van echte cases.

Examen

Na afloop van de training heeft u de mogelijkheid om het wereldwijd erkende officiële Professional Scrum Product Owner I examen af te leggen. Als u hiervoor slaagt, ontvangt u een officieel erkend PSPO I certificaat waarmee u aan kunt tonen dat u gekwalificeerd bent om als Scrum Product Owner te functioneren.

 

Programma

De trainingsdagen starten om 9.00 en eindigen rond 17.00 uur. Inclusief pauze en lunch.

  • Agile-productmanagement
  • Value-Driven Development
  • Scrum: principes en empirisme
  • Het Scrum Framework
  • De Product Backlog bijhouden
  • Releasemanagement

 

Doelgroep

Deze training is bedoeld voor iedereen die bekend wilt raken met het Scrum Framework, maar nog belangrijker voor degenen die vanuit een commercieel en productmanagementperspectief verantwoordelijk zijn voor producten binnen de organisatie. Dat kan zijn in de belangrijke rol van de Scrum Product Owner.

 

DOWNLOAD DE BROCHURE

Class Details

Language

Dutch

Delivery Method

In Person Class
Location: Amsterdam, Netherlands

Date

Start: August 29, 2019
End: August 30, 2019

Class Format

Traditional

Registration & Price

Price: EUR 1495

Registration for this class has closed