Skip to main content

Professional Scrum Product Owner

Bunnik, September 24-25, 2019

Class Overview

Scrum is wereldwijd de meest gebruikte softwareontwikkelmethode binnen de familie van agile softwareontwikkelingsprocessen. Gedurende deze training wordt het scrum framework toegelicht vanuit het perspectief van productbeheer. Onder begeleiding van een zeer ervaren trainer wordt het belang en de rol van de product owner voor een scrumteam toegelicht vanuit het brede takenpakket van agile productbeheer.

Officieel erkend

De training Professional Scrum Product Owner (PSPO) is de officiële training van Scrum.org. Scrum.org onderhoudt het curriculum voor de PSM-opleidingen en selecteert enkel de meest gekwalificeerde trainers. Elke trainer brengt eigen ervaringen en expertise mee, maar het studiemateriaal is uniform.

Voor wie

Deze training is zeer geschikt voor iedereen die binnen een organisatie de rol van product owner op zich wil nemen.

Voorkennis

Voor het volgen van de opleiding is het gewenst dat u beschikt over kennis van en/of ervaring op het gebied van (iteratieve) systeemontwikkeling, projectmanagement en het opstellen van software requirements.

Studiemateriaal

Computrain gebruikt het meest actuele, officiële, Engelstalige studiemateriaal. Tevens beschikt u over een moderne online leeromgeving, e-Connect. Deze omgeving bevat alle informatie die u voor de opleiding nodig heeft en aanvullende informatie. Daarnaast kunt u makkelijk communiceren met de overige deelnemers.

Scrum

Scrum is een raamwerk voor agile softwareontwikkeling. Er wordt gewerkt in multidisciplinaire teams, die in korte sprints (iteraties) werkende software opleveren. Samenwerking, communicatie en teamgeest zijn hierbij sleutelwoorden.

Aanpak van de training

Het zeer intensieve programma van deze klassikale training bestaat uit praktische opdrachten in teams, discussies en hands-on oefeningen. De ervaren scrumtrainer begeleidt u uitstekend in het leggen van de koppeling naar uw eigen praktijk.

Class Details

Language

Dutch

Delivery Method

In Person Class
Location: Bunnik, Netherlands

Date

Start: September 24, 2019
End: September 25, 2019

Class Format

Traditional

Registration & Price

Price: EUR 1495

Registration for this class has closed

More Information

De training bestaat onder andere uit de volgende onderwerpen:

  • Value Driven Development
  • Product Management
  • Managing Requirements
  • Planning Releases
  • Lean Planning
  • Managing Products

Certificaat en examen

Na afloop van de training ontvangt u het deelname certificaat ‘Professional Scrum Product Owner (PSPO)’. De training bereidt u uitstekend voor op het assessment Professional Scrum Product Owner Level I wat inbegrepen is bij deze training. Na de training krijgt u een code die toegang geeft tot het online assessment Professional Scrum Product Owner Level I.