Skip to main content

Professional Scrum Master II

Amsterdam, August 30-31, 2023

Class Overview

De 2-daagse Professional Scrum Master II (PSM II) training is een cursus voor gevorderden die is ontworpen om Scrum Masters te ondersteunen bij hun professionele ontwikkeling.

 

De PSM II training is een training voor ervaren scrum masters die hun rol als effectieve Scrum Master en dienend leider verder willen begrijpen. Tijdens de training gaan we dieper in op hoe jij als ervaren scrum master meer uit je team kunt halen door middel van kennis en het faciliteren van de verschillende scrum rituelen.

Deelnemers aan de PSM II leren over onderwerpen die onmisbaar zijn voor het verder groeien tot een nóg succesvollere Scrum Master. In zijn of haar rol als scrum master ben je niet alleen in de rol van de scrum master bezig er zijn verschillende standpunten die je aanneemt. Welke standpunten zijn dit, en wat houdt dit precies in?

Hoe kan de Scrum Master de omgeving van zijn of haar Scrum Teams helpen veranderen, waarbij omstandigheden worden gecreëerd waarin het potentieel van scrum/agility kan worden benut. Studenten onderzoeken ook bijbehorende praktijken en vaardigheden die hen in staat stellen de juiste gesprekken te voeren en hoe deze ingezet kunnen worden om hen betere Scrum Masters te laten worden.

De PSM II training gaat door waar de PSM1 ophoudt. Waar de PSM 1 zich erg focust op het begrijpen en toepassen van scrum zal je tijdens de PSM II training de focus leggen op hoe je meer uit jouw team haalt. Welke rollen heb je naast scrum master? Hoe faciliteer je? Hoe breng je de waardes van scrum over naar je team?

Tijdens de PSM II behandelen we door middel van casussen, klassikale oefeningen en open gesprekken deze onderwerpen. Tot slot kijken we tijdens training ook verder naar hoe we het gebruik van Agile in de organisatie nog meer tot zijn recht laten komen.

 

Class Details

Language

Dutch

Delivery Method

In Person Class
Location: Amsterdam, Netherlands

Date

Start: August 30, 2023
End: August 31, 2023

Class Format

Traditional

Registration & Price

Price: EUR 1695

Prijs exclusief 21% BTW

Registration for this class has closed