Skip to main content

Professional Scrum Master

Hilversum, February 1-2, 2024

Class Overview

De next level training voor next level Scrum Masters. Onze trainers geven je in twee dagen de informatie en skills om een autoriteit in jouw vakgebied te worden. Inclusief Scrum.org PSM I certificaat.

Class Details

Language

Dutch

Delivery Method

In Person Class
Location: Hilversum, Netherlands (venue details)

Date

Start: February 1, 2024
End: February 2, 2024

Class Format

Traditional

Registration & Price

Price: EUR 1570

Registration for this class has closed

More Information

Word Professional Scrum Master!

Je werkt met Scrum Teams of hebt bij ons de Scrum Foundation training gevolgd en wilt meer? Top! In deze training krijg je antwoord op de vraag hoe word je Professional Scrum Master? Als Professional Scrum Master weet je hoe je teams optimaal laat presteren. Dat vraagt om meer dan basiskennis. Onze PSM I training geeft je de informatie en skills om een autoriteit te worden.

De PSM I training is perfect voor

Je hebt onze Scrum Foundation training gevolgd, de basics geleerd op de werkvloer of veel gelezen over Scrum. Of misschien is Scrum nog vrij nieuw voor je. De PSM I training is perfect voor iedereen die meer wil weten over Scrum en officieel Professional Scrum Master wil worden.

Wat leer je tijdens de Professional Scrum Master I (PSM I) training?

We werpen eerst een blik op de theorie achter Scrum. Om het framework echt te snappen, is dit essentieel. Ook kijken we naar de diverse rollen en jouw rol als Professional Scrum Master. Wat betekent het om Scrum Master te zijn, en hoe verhoud jij je tot bijvoorbeeld de Product Owner? Daarna duiken we dieper in de materie. Wat is true leadership? En, hoe werk je met events toe naar het beste product? Na de training ben jij in staat om een Scrum Team op te zetten en binnen de kaders van Scrum om te gaan met complexe situaties.

Programma

  • Scrum Theorie & Principes
  • Scrum Framework: hoe is het framework ontstaan en welke rollen en events zijn er?
  • Scrum product management: alles over forecasting, release planning en het belang van een Backlog.
  • Scrum product delivery: van software development tot de betekenis van een Technical Risk.
  • Scrum Teams: wat zijn selfmanaging teams en welke leiderschapsstijlen passen bij Scrum?

PSM I Trainers

Onze trainers zijn door Scrum.org gecertificeerde experts. Het zijn goeroes in hun vakgebied. Goeroes met ontzettend veel praktijkervaring. Deze ervaringen delen ze graag met jou als extra aanvulling op de PSM I leerdoelen die door Scrum.org zijn bepaald. De perfecte voorbereiding op jouw PSM I examen!

PSM I Certificering

Het PSM I examen (plus 1 herkansing) en Scrum.org certificaat zijn bij de training inbegrepen. Je legt het examen online af op een moment naar keuze. Let op, alleen wanneer je het examen binnen twee weken na de laatste trainingsdag maakt ontvang je een gratis tweede kans. Slaag je voor het PSM I examen dan:

  • ontvang je een Scrum.org Professional Scrum Master certificaat.
  • word je levenslang lid van de Scrum.org community.
  • word je opgenomen in de wereldwijde Professional Scrum Master database.

Professional Scrum Master Learning Journey

De Learning Journey van een Professional Scrum Master begint met nieuwsgierig zijn naar Scrum. We bieden je de basics in onze Scrum Foundation training. Heb je al een idee wat Scrum inhoudt, dan kan je ook direct starten met de PSM I training op Professional level. Wil je echt een Scrum expert worden? Na PSM I kan je bij Xebia Academy jouw Learning Journey vervolgen met de PSM II training.

Ja, ik wil Professional Scrum Master worden

Na registratie ontvang je een bevestigingsmail met praktische informatie. Een week voor de training vragen we je naar dieetwensen. Indien voorbereiding gewenst is, krijg je op dit moment ook de literatuur via de mail. Tot dan!

Wat moet ik nog meer weten?

Het Scrum.org PSM I examen is bij de prijs van de training inbegrepen, net als het studiemateriaal en een lekkere lunch. Reis- en verblijfkosten zijn niet bij de prijs inbegrepen.

Venue

Xebia Office
Laapersveld 27
1213 VB, Hilversum
Netherlands

Gunstig gelegen vanaf de A27/afrit 33 Hilversum.
Gratis parkeren.
Treinstation Hilversum Sportpark is op loopafstand.

Lunch, snacks en drankjes zijn inbegrepen bij de training.