Professional Scrum Product Owner Baarn, Dec 14-15, 2017

PSPO

Course Overview

VX Company beschikt over de benodigde kennis, ervaring en certificeringen om deelnemers op te leiden tot:
- Professional Scrum Master
- Professional Scrum Product Owner
Genoemde certificeringen worden uitgegeven door Scrum.org. Deze wereldwijd opererende organisatie is opgericht door Ken Schwaber, een van de grondleggers van Scrum. Het doel van deze organisatie is het voortdurend verbeteren van het Scrum framework en het delen van de opgedane kennis en ervaring.

Price: EUR 1449

Course Details

Location

Baarn, Netherlands

Date

Dec 14, 2017
Dec 15, 2017

More Information

Language: English

Deze training geeft u inzicht in de belangrijkste Scrum principes en de rol die de Scrum Product Owner naar de rest van de organisatie vervult. Onze trainers lichten het Scrum framework toe vanuit het brede takenpakket van Agile productbeheer. Zij ondersteunen daarbij de theorie met praktijkoefeningen en Agile games. Onderdelen die aan bod komen zijn:

Scrum introductie: wat is Scrum en hoe verhoudt het zich tot Agile?

- Value Driven Development: binnen Scrum wordt gestuurd op waarde toevoegen voor onze klant. Maar waarom is dat en hoe pakt u dit goed aan?
- Product Management: we gaan in op de product lifecycle en de invloed van Scrum hierop.
- Managing Requirements: u leert hoe u veranderende requirements bij de ontwikkeling van software goed kunt beheren en prioriteren.
- Planning Releases/Lean planning: u leert klanten te informeren over de voortgang van het project, ondanks het feit dat er in het Scrum proces geen lange termijn planningen worden afgegeven.

Certificering:

Na het volgen van deze training legt u online een (Engelstalig) multiple choice examen af. Dit kunt u op ieder moment en tijdstip doen, maar uiterlijk binnen twee weken na het volgen van de training. Is de score van dit examen minimaal 85%, dan ontvangt u het certificaat ‘Professional Scrum Product Owner’. Deze certificering wordt uitgegeven door Scrum.org.

Venue

VX Company
Baarnsche Dijk 8
3741LR BAARN

Registration

Registration for this class has closed